Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

FirstClass® Client

FirstClass-työasemaohjelmisto on huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi kuin tavanomainen, jokaisesta tietokoneesta löytyvä verkkoselain (Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer ym.). Se täytyy kuitenkin erikseen imuroida ja asentaa.

Työasemaohjelmistosta on tarjolla erilaisten tietokoneiden käyttöjärjestelmille eri versiot.
Työasemaohjelmisto sisältää 11 eri kieltä, mukaanlukien suomi, ruotsi ja englanti. Ohjelman käyttämä kieli on sama kuin käyttöjärjestelmässä käytössä oleva kieli.

Valittuasi käyttöjärjestelmän, aukeaa ohjelmiston kuvaus laitteistovaatimuksineen ja ohjeineen. Kuvauksen liitteenä on varsinainen imuroitava tiedosto.

FirstClass Mobile

FirstClass ohjelmistosta on saatavilla myös FirstClass Mobile-sovellus iOS ja Android -laitteille. Sovelluksen avulla saat vastaavan käyttökokemuksen kuin FirstClass Clientin avulla. Sovellus on ilmainen.

iOS-versiota voit käyttää Apple iPhone tai iPad-laitteissa iOS versiosta 4.3 lähtien ja sen voi ladata iTunes-kaupasta tai oheisen linkin kautta:

Android-ohjelmistoa voit käyttää Android 2.1 versiossa ja sitä uudemmissa laitteissa ja sen voi ladata Google Play-kaupasta tai oheisen linkin kautta: