Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Suur-Matinkylä - Tapahtumat - Matinkylä-Seura

100822 Jäsenkirje                                                                Espoossa 22.8.2010

Tervehdys hyvä Matinkylä-Seuran jäsen!


Matinkylä-Seura Ry perustettiin 3.9.1970. ja kuluva vuosi on Matinkylä-Seuran toiminnan 40 v – juhlavuosi. Seuran 40.vuotisjuhlia vietämme lauantaina 11.9. klo 16 alkaen Tiistilän koululla.
Tervehdysten vastaanotto alkaa samassa paikassa klo 15.  Ilmoitathan tulostasi ma 6.9. mennessä, niin osaamme varata sopivan määrän tarjoiluja. Liitteenä erillinen kutsu.

Sitten pieni kertaus jo kuluneeseen vuoteen: Kevätkaudella vietimme vuosikokousta ja järjestimme perinteiset Matinkylän uimarannan siivoustalkoot, kiitos osanottajille. Tarjosimme myös kaupunkipolku kävelyn muodossa alueen asukkaille mahdollisuuden tutustua omaan kaupunginosaamme. Osallistuimme myös Matinraitti tapahtumaan perinteiseen tapaan sekä teimme saariretken Stora Blindsundiin.

Kaupunkipolkuja voi toki kiertää ihan omatoimisestikin tai vaikka järjestää itse ohjatun kaupunkipolku kierroksen painetun kaupunkipolkuoppaan avulla. Matinkylän kaupunkipolkuoppaita on saatavissa Hilkka Murtoniemeltä ja Seuran puheenjohtajalta. Ilmoittautumisia vapaaehtoisiksi tapahtuman järjestäjiksi otetaan vastaan ilomielin.

Tulevana syksynä olemme jälleen mukana Iso Omenan Yhdessä enemmän - Mera tillsammans - tapahtumaan.

Seuran johtokunta on kokouksissaan käsitellyt alueen ajankohtaisia asioita ja seuran edustajia on ollut mukana vaikuttamassa alueen kehittämiseen Suur-Matinkylän alueen asukasfoorumi tilaisuuksissa. Tämä toiminta jatkuu myös syksyllä ja tulevana vuonna.

Ohessa pankkisiirtolomake niille jotka eivät ole vielä maksaneet seuran jäsenmaksua kuluvalle vuodelle. Seuran jäsenmaksu vuodelle 2010 on 6 €/ jäsen.
Seuran tilinumero on Nordea 150330-7200029  

Hyvää loppuvuotta toivottaen
Jukka Kivimäki                          Antero Krekola
Seuran puheenjohtaja            Sihteeri

====================

JÄSENMAKSULOMAKE

Jäsenmaksulomake0.pdf