Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Helsinki - Uutiset

Hotelli Haagan huoneissa maksuton laajakaista

Hotelli Haagan huoneissa maksuton laajakaista
Hotelli Haaga kertoi tiistaina tarjoavansa ensimmäisenä suomalaisena hotellina kaikille vierailleen maksuttoman laajakaistan hotellihuoneeseen.

Hotellin mukaan vieras voi nyt liittää tietokoneensa verkkojohdon huoneen VoIP-puhelimeen ja nopea laajakaistayhteys on käytettävissä.

Hotelli Haagassa on ensimmäisenä Suomessa yhdistetty hotellijärjestelmä ja IP-pohjainen kommunikaatioratkaisu. Puhelimina ovat Cisco Systemsin IP-puhelimet ja asiakkaiden huoneistaan soittamista äänipuheluista huolehtivat Ciscon Call Manager IP -vaihdejärjestelmät.

Laajakaistan, puhelinjärjestelmän ja hotellijärjestelmän yhdistäminen on osa suurempaa IP-kommunikaatiojärjestelmää, jonka tietoverkkoyhtiö Cygate rakensi hotellin omistavalle Haaga Yhtymälle ja sen eri puolilla Helsinkiä sijaitseville toimipisteille. Järjestelmässä ovat mukana muun muassa Haaga Instituutti, Ravintolakoulu Perho ja Helsinki Business College.

"Tällä järjestelmällä parannamme eri laitostemme yhteydenpitoa, nostamme atk-investointien käyttöastetta ja voimme tarjota asiakkaille laajakaistayhteydet huoneisiin ensimmäisenä hotellina Suomessa", Haaga Yhtymän varatoimitusjohtaja Hannu Nyyssölä kertoo.

Lähde: Tietoyhteiskunta.fi