Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Keski-Pohjanmaa - Keskustelut

Keski-Pohjanmaan Tietotori

Keski-Pohjanmaan Tietotori

Maakunnan asukkailla ja muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua yhteiseen verkkoviestintään. Tarjolla on tietoa alueen tapahtumista ja uutisista sekä taustainformaatiota. Myös yritykset, yhdistykset ja julkiset palvelut voivat jakaa tietoa kansalaisille. Julkinen keskustelupalsta on kaikkien käytettävissä. Viestinnän määrä ja sisältö on täysin kansalaisten oman aktiivisuuden varassa. Yksittäisiltä käyttäjiltä ei tästä peritä mitään maksuja.

Yritykset, yhdistykset ja julkiset organisaatiot voivat tilata lisäpalvelun, johon sisältyvät sekä omat tiedotepalstat että keskustelupalstat.

Rekisteröitymättömät käyttäjät ja vierailijat voivat lukea julkisia viestialueita, mutta eivät kirjoittaa niihin.

Palveluun rekisteröityneillä käyttäjillä on huomattavasti laajempi palveluvalikoima. Voit rekisteröidä itsellesi maksuttomasti käyttäjätunnuksen osoitteessa www.tietotori.fi/rekisteroidy.

Tietotorin käyttäjille on tarjolla myös tavallista www-selainta huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi väline. Kyseessä on maksuton FirstClass Client -ohjelma. Voit hakea sen osoitteesta www.tietotori.fi/FirstClassClient.

Lisätietoja antaa asiakaspalvelu@tietotori.fi ja myös puhelimitse 0400 578 000.

TIETOTORI
Asiakaspalvelu