Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Moraalikäsittämättömyyttä!!

Tämä asia kuuluisi myös "Inhimillisyys"-osastolle, mutta kirjoitan sen Politiikkaan, koska rääkkääjä on kunnanvaltuutettu ja Päivän puheenaiheeksi, koska haluan, että tästä puhutaan!

"KUOLLEET NAUDAT LOJUIVAT KUUKAUSIA VALTUUTETUN NAVETASSA"
Artjärvellä törkeä eläinrääkkäystapaus. Kunnanvaltuutettu syyttää laiminlyönnistään suurta työmäärää, pitää tapausta ikävänä ja jaarittelee: "Eihän tämä mikään mukava asia ole. AIka paha asia tämä on ja varmasti vaikuttaa toimintaan valtuutettuna. En tiedä, mitä äänestäjät miettivät - tuskin mitään hyvää". Hän sanoo jatkavansa entiseen tapaan luottamustehtävissään.

Taivas varjelkoon! Jos hän ei alyä itse lähteä, hänet on potkaistava valtuustosta korkeassa kaaressa ja heti!
- Tässä nähdään nyt eläinten oikeudet, jotka kuulemma ovat paremmat kuin ihmisen.... Jos mies olisi aiheuttanut kymmenen ihmisen kuoleman, hän joutuisi telkien taakse loppuelämäkseen, mutta eläimiähän pidetään edelleen "ei tuntevina olentoina", paketteina, joiden näännyttämisestä saa parin sadan sakot!  Eikö kymmenen lehmän tappaminen tässäkään (edes muiden valtuutettujen ja äänestäjien) toimesta johda minkäänlaisiin tuntuviin seuraamuksiin?
Ja mistä johtuu, ettei laiminlyöntejä KOSKAAN huomata ajoissa? Minusta se on törkeä laiminlyönti sekin! Minua KUVOTTAA!!!! Toivon, että en ole ainoa.....
Eve Kuismin