Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Mies - nainen

En ole koskaan ymmärtänyt miksi miesten ja naisten seksuaaliset tarpeet ovat niin erilaisia. Enkä koskaan ymmärtänyt tarinoita marsista ja venuksesta. Ja en koskaan ole ajatellut että miehet ajattelisivat aivoilla ja naiset sydämellä.

Eräänä yönä, viime viikolla, vaimoni ja minä koskettelimme toisiamme peittojen alla. Vähitellen tilanne alkoi käydä kuumemmaksi ja kuumemmaksi. Ja juuri sillä hetkellä, kun kuvittelin että päästäisiin asiaan, vaimoni sanoo:
- kuule...en haluaisi rakastella juuri nyt, tahtoisin vaan että rutistaisit minut syliisi ja pitäisit hyvänä... Tokaisen ihmeissäni:
- MITÄ???? Hänellä tietysti oli tähänkin vastaus valmiina:
- Et nyt osaa ottaa huomioon henkisiä tarpeitani naisena.... Tottakai luovutin ja rupesin nukkumaan.

Seuraavana päivänä menimme ostoksille suureen kauppakeskukseen. Katsoin häntä sovittamassa kolmea kaunista, todella kallista asua. Ja kun hän ei osannut tehdä päätöstä, minkä ostaisi...ehdotin häntä ottamaan kaikki kolme. Täysin liikuttuneena asiasta hän varovasti vielä tokaisee että haluaisi myös uudet kengät...jotka maksavat 400EUR. Myönnyin tähänkin...

Hetken päästä ohitimme koruosaston, jossa myytiin uusinta muotia olevia timanttisia rannerenkaita. Vaimoni katseli niitäkin niin liikuttuneena, että annoin hänen valita itselleen mieleisensä. Luulen että hän luuli minun tulleen hulluksi...mutta ihan rehellisesti, luulen ettei hän siitä kovasti huolestunut... Ihan vaan testatakseen hän pyysi vielä mielettömän kallista kiinalaista maljakkoa laittaakseen sen takan reunalle. Hyvä ettei pyörtynyt kun myönnyin vielä tähänkin...

Tässä vaiheessa hän oli jo totaalisen kiihoittuneessa tilassa...olisittepa nähneet hänen ilmeensä!! Ja tuolla hetkellä, hymyillen onnellisempana kuin hääpäivänämme hän sanoo:
- eiköhän mennä maksamaan nämä kassalle!
Oli vaikeaa yrittää pitää pokkaa, kun sanoin hänelle:
- Ei rakkaani, en juuri nyt halua maksaa tätä kaikkea, haluaisin vaan että rutistaisit minut syliisi ja pitäisit hyvänä.... Ja sillä hetkellä hänen kasvonsa alkoivat muuttua raivosta ja vihasta punaiseksi. Lisäsin vielä tyynenä:
- Et nyt osaa ottaa huomioon taloudellisia tarpeitani miehenä...