Previous in Thread

Next in Thread

History
 
 MokkaruutujaPostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Leivontaohjeet • Mokkaruutuja
 
From:Monday, November 8, 1999 9:52 PM +0200
Subject:Mokkaruutuja 
To:
Mokkaruudut (koko pelti)

300 g leivontamargariinia
4 dl sokeria
4 Munaa
6 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
4 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakao jauhetta (aitoa)
2 dl maitoa

Kuorrutus:

n 9 dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta (aitoa)
3 rkl vaniljasokeria
6 rkl sulatettua leivonta margariinia
6-9 rkl vahvaa kahvia (maun mukaan)

1. Tee taikina
2. Levitä taikina voideltuun tai leivonta paperilla suojattuun peltiin.
3. Paista pohja noin 30 min 175°C.
4. Sihtaa tomusokeri kippoon (onnistuu ilman sihtausta myös) ja lisää kuorrutuksen muut ainekset. Sekoita hyvin.
5. Levitä kuorrutus jäähtynelle pohjalle.

Eikä muuta kuin syömään. Erittäin hyvä resepti!!!!!

Lähde: Varsågod (ruotsinkielinen kotitalouskirja)

Huom!!! Resepti on vapaasti suomennettu. Ylläoleva taikina resepti on tupla satsi alkuperäisestä ja kuorrutuksen on kolmikertainen. Olen todennut että kuorrutusta tarvitaan juuri tämä satsi.

Herkullisia Hetkiä

Jocke