Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Rauma - Uutiset

Langatonta yhteysaikaa tekstiviestillä seitsemässä kaupungissa

Langatonta yhteysaikaa tekstiviestillä seitsemässä kaupungissa
WLAN-operaattoreiden yhteenliittymä Zonet Finland, langattoman laajakaistateknologian kehittäjä Radionet ja ohjelmistoyhtiö Global Network avaavat seitsemässä kaupungissa kuluttajille mahdollisuuden ostaa langatonta internetyhteysaikaa tekstiviesteillä.

Palvelu toimii Zonet-verkon alueella Vantaalla, Porvoossa, Haminassa, Lahdessa, Mäntsälässä, Porissa, Raumalla sekä pääkaupunkiseudun tärkeimmissä ostoskeskuksissa.

Yhteys on saatavilla kolmenkymmenen minuutin, neljän tunnin ja 24 tunnin jaksoina. Yhteyttä voidaan käyttää millä tahansa WLAN-ominaisuuksilla varustetulla kannettavalla tietokoneella, kämmentietokoneella ja älypuhelimella.

"Palvelun avulla esimerkiksi liikematkaajat ja turistit saavat helposti internetyhteydet koneelleen. Käyttäjien ei tarvitse erikseen etsiä tunnuksia ja internetyhteyksiä myyviä pisteitä, vaan he voivat käyttää internetyhteyttä missä tahansa ovatkaan - vaikka juna-asemalla, puiston penkillä, ostosreissulla tai bussiasemalla", Radionetin myynti- ja markkinointijohtaja Markus Björkqvist kertoi.

Lähde: Tietoyhteiskunta.fi