Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

FirstClass® Client

Suositeltavat yhteysohjelmat

1 Tietokoneella

1.1 Selaimella

Voit käyttää palvelua tavallisella selaimella osoitteessa https://go.tietotori.fi.

1.2 FirstClass Client -ohjelmalla

Tehokkainta ja miellyttävintä palvelun käyttö on FirstClass Client -ohjelmalla, jonka voit ladata Windows-käyttöjärjestelmälle oheisesta linkistä. OS X-käyttöjärjestelmälle ohjelman voi ladata tästä linkistä.

FirstClass® Client-ohjelman sisäänkirjautumisikkunassa paina Asetukset. Aukeavaan asetuslomakkeeseessa valitse yhteystapa, kirjoita käyttäjätunnuksesi, älä kirjoita salasanaasi. kirjoita palvelimen osoitekenttään: fc.tietotori.fi ja tallenna asetuslomake.

Olet sisäänkirjautumisikkunassa, joka on esitäytetty. Kirjoita salasanasi, mutta älä valitse tallennusruksia. Paina painiketta Yhdistä. Jos saat ilmoituksen "Tämän nimistä palvelinta ei ole verkossa", tarkista, että palomuurisi sallii liikennöinnin ulospäin.

2 Mobiililaitteilla

FirstClass ohjelmistosta on saatavilla myös FirstClass Go-mobiilisovellus iOS, Android sekä Windows Phone-laitteille.

Sovelluksen avulla saat vastaavan käyttökokemuksen kuin selaimen avulla. Sovellus on ilmainen.

iOS-versiota voit käyttää Apple iPhone tai iPad-laitteissa iOS versiosta 5.1.1 lähtien ja sen voi ladata iTunes-kaupasta tai oheisen linkin kautta:

Android-ohjelmistoa voit käyttää Android 4.0 versiossa ja sitä uudemmissa laitteissa ja sen voi ladata Google Play-kaupasta tai oheisen linkin kautta:

Windows Phone-versiota voit käyttää Windows Phone 8 sekä 8.1-versioissa ja sen voi ladata Windows Phone-kaupasta tai oheisen linkin kautta:

Lisää mobiilisovellukseen palvelimen osoitteeksi go.tietotori.fi (ylin kenttä sovelluksen aukeuduttua) ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi sekä salasanallasi.