Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

3 Vaalisivuston ominaisuudet

Vaalisivuston ominaisuudet

Välikäsiä ei tarvita
Aikoinaan alkeellisten verkkosivujen ylläpitämiseksi tarvittiin välikäsi, jolle aineisto lähetettiin ja jolla oli tarvittavat oikeudet, taito ja aika sisällön päivittämiseksi. Nyt päivitysoikeudet voidaan asettaa FirstClassin tekniikalla viestialuekohtaisesti halutuille henkilöille. Sivut voidaan päivittää viivytyksettä.

Ylläpidon hajauttaminen
On hyvä organisoida verkkosivuston ylläpidon päävastuu yhdelle henkilölle, esimerkiksi tiedottajalle. FirstClass mahdollistaa myös ylläpidon hajauttamisen valikoidusti usealle henkilölle. Jos valitsijayhdistyksessä joku vastaa tapahtumista, joku yhdyshenkilöistä, joku vaikkapa kiertueasioista, voidaan eri tulosalueiden vastaaville mahdollistaa omien alisivujensa ylläpito. Se lisää motivaatiota ja laatua.

Sisällön ylläpito helppoa
Sisällön ylläpitäjän ei tarvitse osata HTML-kieltä, eikä käyttää erikoisohjelmia. Sähköpostiviestin lähettäminen FirstClass Client -ohjelmalla riittää.

Ilmaisuvoimaa
FirstClassin viesteissä on ilmaisuvoimaa. Voit valita tekstin kirjaintyypin (fontin), koon, tyylin tai värin. Voit sijoittaa viestiisi kuvia, taulukoita ja ääniäkin. Viestissäsi on samat ominaisuudet sen näkyessä selaimella www-sivuna.

Julkiset keskustelupalstat
Vaalisivuston mahdollinen julkinen keskustelupalsta näyttää viestien lähettäjien oikeat nimet rekisteröityjen käyttäjien osalta, eikä mitään nimimerkkejä. Heidän osaltaan näkyvät myös viestien historiat. Anonyymit lukijat voivat lähettää puheenvuorojaan sähköpostiosoitteestaan.

Laajempikin näkyvyys
Vaalisivustosi saadaan automaattisesti näkymään Tietotorin kansalaisverkossa kuntasi viestialueille ja sivuille. Voit myös sopia puolueesi, piirisi tai kunnallisjärjestösi kanssa sivuston linkittämisestä sinne.

TIETOTORI
Asiakaspalvelu