Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

1 Verkkosivusto yhdistykselle

Verkkosivusto yhdistykselle
Kotiseutuyhdistyksille, puolueyhdistyksille, urheiluseuroille, harrastusyhdistyksille, kerhoille ...

Yhdistyssivuston tarkoitus
Yhdistyksen verkkosivuston tarkoituksena on palvella julkisesti yhdistyksen jäseniä ja ulkopuolisia. Sivuilla on tyypillisesti yhdistyksen esittely, yhteystiedot, uutiset ja tapahtumakalenteri. Yleensä sivuilla on palautekanava hallitukselle ja joissakin tapauksissa myös keskustelualueet. Sivuilla voi myös olla sisäänkirjoittautumisen mahdollisuus rekisteröidyille käyttäjille.

Sivuston osoite
• Yhdistystilaajan verkkosivuston osoite on muotoa http://www.tietotori.fi/yhdistyksennimi missä "yhdistyksennimi" on yhdistyksen lyhyt nimi tai lyhenne.
• Jos yhdistyksellä on oma verkkotunnus, sitä voidaan käyttää osoitteena erikseen sovittavin ehdoin.

Sivuston rakentaminen
• Kansalaisverkon yhdistystilaaja voi itse halutessaan rakentaa sivuston alusta loppuun ja ylläpitää sitä teknisesti. Yhdistystilaaja voi halutessaan hyödyntää Tietotorin FirstClass® -tekniikkaa käyttämällä yhdistystä varten palveluun luotuja viestialueita.
• Intelligent Systems toimittaa yhdistystilaajalle sivuston teknisen rakentamisen ja ylläpidon.

Yhdistyssivuston hinta
Yhdistyssivusto toimitetaan lisäpalveluna yhdistystilaajalle. Jos yhdistykselle sopivat samantyyppiset rakenteet, joita on toimitettu lukuisille muille yhdistyksille, rakentamistyön kertahinta on 100 euroa+alv. Erikoisempia rakenteita haluttaessa kannattaa pyytää tarjous. Yhdistys voi sen jälkeen itse ylläpitää ja kehittää sivustoansa.

TIETOTORI
Asiakaspalvelu