Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Akaa - Fakta

Akaan Tietotori

Akaan Tietotori

Kaupungin asukkailla ja muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua yhteiseen verkkoviestintään. Tarjolla on tietoa alueen tapahtumista ja uutisista sekä taustainformaatiota. Myös yritykset, yhdistykset ja julkiset palvelut voivat jakaa tietoa kansalaisille. Julkinen keskustelualue on kaikkien käytettävissä. Viestinnän määrä ja sisältö on täysin kansalaisten oman aktiivisuuden varassa. Yksittäisiltä käyttäjiltä ei tästä peritä mitään maksuja.

Yritykset, yhdistykset ja julkiset organisaatiot voivat tilata lisäpalvelun, johon sisältyvät sekä omat tiedotealueet että keskustelualueet.

Rekisteröitymättömät käyttäjät ja vierailijat voivat lukea julkisia viestialueita, mutta eivät kirjoittaa niihin.

Palveluun rekisteröityneillä käyttäjillä on huomattavasti laajempi palveluvalikoima. Voit rekisteröidä itsellesi maksuttomasti käyttäjätunnuksen osoitteessa www.tietotori.fi/rekisteroidy.

Tietotorin käyttäjille on tarjolla myös tavallista www-selainta huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi väline. Kyseessä on maksuton FirstClass Client -ohjelma. Voit hakea sen osoitteesta www.tietotori.fi/FirstClassClient.

Lisätietoja antaa asiakaspalvelu@tietotori.fi ja myös puhelimitse 0400 578 000.

TIETOTORI
Asiakaspalvelu
Akaan Tietotori

Kaupungin asukkailla ja muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua yhteiseen verkkoviestintn. Tarjolla on tietoa alueen tapahtumista ja uutisista sek taustainformaatiota. Mys yritykset, yhdistykset ja julkiset palvelut voivat jakaa tietoa kansalaisille. Julkinen keskustelualue on kaikkien kytettviss. Viestinnn mr ja sislt on tysin kansalaisten oman aktiivisuuden varassa. Yksittisilt kyttjilt ei tst perit mitn maksuja.

Yritykset, yhdistykset ja julkiset organisaatiot voivat tilata lispalvelun, johon sisltyvt sek omat tiedotealueet ett keskustelualueet.

Rekisteritymttmt kyttjt ja vierailijat voivat lukea julkisia viestialueita, mutta eivt kirjoittaa niihin.

Palveluun rekisterityneill kyttjill on huomattavasti laajempi palveluvalikoima. Voit rekisterid itsellesi maksuttomasti kyttjtunnuksen osoitteessa www.tietotori.fi/rekisteroidy.

Tietotorin kyttjille on tarjolla mys tavallista www-selainta huomattavasti tehokkaampi ja miellyttvmpi vline. Kyseess on maksuton FirstClass Client -ohjelma. Voit hakea sen osoitteesta www.tietotori.fi/FirstClassClient.

Listietoja antaa asiakaspalvelu@tietotori.fi ja mys puhelimitse 0400 578 000.

TIETOTORI
Asiakaspalvelu