Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Suur-Tapiola - Ohjeet

Ryhmäviestintää suur-tapiolalaisille

Ryhmäviestintää suur-tapiolalaisille

Suur-tapiolalaisilla on mahdollisuus osallistua yhteiseen sähköiseen ryhmäviestintään. Tarjolla on tietoa alueen tapahtumista ja uutisista sekä taustainformaatiota. Yritykset, yhdistykset ja julkiset palvelut voivat tiedottaa kansalaisille. Paikkakunnan julkinen keskustelualue on kaikkien käytettävissä. Myös yritykset, yhdistykset ja julkiset palvelut voivat tarjota julkisia keskustelualueita. Viestinnän määrä ja sisältö on täysin kansalaisten oman aktiivisuuden varassa. Kansalaisverkon palvelut järjestää Intelligent Systems. Yksittäisiltä käyttäjiltä ei tästä peritä mitään maksuja.

Anonyymit, rekisteröitymättömät käyttäjät voivat lukea julkisia viestialueita. Sähköpostia on myös mahdollisuus rajoitetusti lähettää julkisille keskustelualueille.

Palveluun rekisteröityneillä käyttäjillä on huomattavasti laajempi palveluvalikoima. Voit rekisteröidä itsellesi käyttäjätunnuksen osoitteessa

Kansalaisverkon käyttäjille on tarjolla myös tavallista www-selainta huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi väline. Kyseessä on FirstClass® , joka on uusi internetin yhteyskäytäntö. Voit hakea FirstClass® Client -ohjelman www-selaimella sivustolta

FirstClass® Client -ohjelmalla pääset palveluun TCP/IP-yhteydellä. Palvelimen IP-nimiosoite on ibbs.intsys.fi . Palvelimeen pääset myös suoraan modeemilla soittamalla numeroon (09) 809 1661.

Lisätietoja antaa jukka.kivi@intsys.fi ja myös puhelimitse (09) 809 2420.

KANSALAISVERKKO
Asiakaspalvelu, Jukka Kivi