Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Suur-Tapiola - Fakta - Tapiolan demarit

Miten toimimme

Miten toimimme

Tapiolan sosialidemokraatit on SDP:n paikallisosasto Tapiolassa. Meillä on jäseniä pari sataa vanhoista puolue- ja AY-konkareista nuoriin opiskelijoihin. Pyrimme arvomaailmastamme lähtien vaikuttamaan aktiivisesti ihmisten elinolosuhteiden parantamiseen Tapiolassa, Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja valtakunnallisesti. Järjestämme keskustelu- ja kulttuuritilaisuuksia, jotka ovat yleensä avoimia kaikille kiinnostuneille.

Vaalivuosina pyrimme edistämään jäsentemme tai meitä lähellä olevien ehdokkaiden vaalimenestystä kunnallis-, eduskunta-, EU-, presidentin- ym. vaaleissa. Vaalien välillä järjestämme tilaisuuksia jäsenistöllemme ja tapiolalaisille tiedon saamiseksi ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista ja palautteen antamiseksi päätöksentekijöille eri tasoilla.

Luottamushenkilöidemme välityksellä voimme vaikuttaa päätöksentekoon mm. Tapiolan alueneuvostossa, kunnallisissa lautakunnissa ja yhtiöissä, kaupunginhallituksessa ja valtuustossa, maakuntaliitossa ja YTV:ssä sekä eduskunnassa.

Sosialidemokraattisen puolueen koneistossa voimme vaikuttaa ja saada viestimme eteenpäin Espoon kunnallisjärjestössä, Uudenmaan piirissä, puolueen muissa elimissä ja puoluekokouksessa.

Tervetuloa mukaan toimintaan. Ota yhteyttä johtokuntamme jäseniin tai luottamushenkilöihimme.