Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(4): Akryyliamidia perunalastuissa ja r

Antero Kivi writes:
Muistan joskus kauan sitten, kun lehdissä puhuttiin grillimakkaran syöpää aihettavista vaikutuksista. Tai siis tilanne muuttui vaaralliseksi, kun grillaat makkaran kunnolla mustaksi grillissä. Kun söi paketillisen mustaksi grillattuja makkaroita, vastasi vaikutus jo puolikkaan savukkeen polttamista...

Ja tuon takia muka makkaran kuori on postettava heti, kun siihen on tullut vähän palaneita kohtia... Parempi olla tupakoimatta ja syödä mitä haluaa.
En vi käsittää tää hysteerisuutta, mikä vallitsee heti, kun jossain ruoassa on jokin aine joka mahdollisesti aiheuttaa syöpää. Ihan selväähän se on, että saa jotain vikaa, jos vain syö samaa ruokaa koko ajan. Mutta kuka nyt on niin hullu, että hän syö vain perunalastuja tai pelkästään ranskalaisia?

Mielestäni viisainta on syödä vähän sitä sun tätä, niin ei saa niin suuria määriä samaa ainetta.

Jocke