Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(3): Rock

Ilmari Kivi writes:
Löikö jatkoilla poikaystävää käsilaukulla?
Tuon tyyppiset uutiset eivät voisi vähempää kiinnostaa. Samassa skaalassa kuin jasminmäntylätekisitäjatätä-journalismi muutenkin. Täyttä paskaa siis. (Pahoittelen kielenkäyttöä tarvittaessa, mutta vain hieman ja silloinkin etupäässä vain naisille)
No ei sentään, semmosen käsityksen olen saanut että Sillanpää on todella hyvä esiintyjä ja osaa ottaa yleisön paljon paremmin kuin luullaan.
JS otti yleisönsä mallikelpoisesti. Siksi minäkin jäin paikalle, vaikka olin äärimmäisen ennakkoluuloinen. Moni luulee, että JS:llä on kansanomaisesti ilmaistuna noussut keltainen neste päähän. Minä tulkitsen ilmiön sisäsyntyiseksi esiintymishaluksi - samaksi syyksi, mikä ajaa eteenpäin vuodesta vuoteen, keikoille ja studioihin. JS poistui lavan taakse normaalin setin päätteeksi ja odotti tietysti, että yleisön suosionosoitus yltyisi encorea varten.Yltyihän se. Myös välijuonnoissa vilahti itseironiaa:"Seuraavana nälkävuoden mittainen lattarisikermä.." Paljon lyhyemmältä se tuntui. Jalat olivat maassa.

Ei Ville Valo turhaan antanut pointseja JS:lle. Kysyttäessä Valolta, miksi hän ei itse laula Sillanpään biisejä, Valo vastasi, että Sillanpää laulaa ne paremmin.

Keinotekoisten kategorioiden ja raja-aitojen kaatelu puolin ja toisin on terveellistä suomimusiikin pienessä hiekkalootassa.

+Mikko, joka kaikesta huolimati ei sentään vielä seinälle kuvaa liimannut:)++