Previous in Thread

Next in Thread

History
 
 Re: iMac 400 vaihtoon?Postmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Tietokonekauppa • Re: iMac 400 vaihtoon?
 
From:Sunday, May 20, 2001 8:57 AM +0300
Subject:Re: iMac 400 vaihtoon? 
To:
Cc:
Joakim Nordling writes:
Kysyisin vähän neuvoja. Eräs henkilö on nimittäin kiinnostunut koneestani, eli rev. E DV iMacista (400 lime), jossa on rammia 384 Mt ja kovalevytilaa 45 GB tai 10 GB (riippuen siitä jos saan alkuperäisen (10 GB) irti toisesta koneesta vai ei). Lisäksi koneeseen kuuluu macallyn iKey-näppis.

Seuraaviin kysymyksiin haluasin vastauksia: Millaisen hinnan tästä pakkauksesta kehtaisi pyytää tästä pakkauksesta? Ja toiseksi, onko järkevää vaihtaa tämä vain 1,5 vuotta vanha kone? Lisäksi mietin sitä, että odottaisin sen verran, että saisin tietää Applen uusien mallien tehot, ja hinnat laskisivat vähän nykyisissä, tai odottaisin ehkä pahimmassa tapauksessa uusia malleja.

Mikä on nyt sitten järkevää? Haluaisin ulkopuolisen mielipiteen asiaan.

Et kerro mistään sellaisesta käyttötarpeesta, jota nykyisellä koneellasi et voi ratkaista. Toisaalta uudet mallit, joita sanot odottavasi, maksavat aina enemmän kuin vanhemmat mallit, joiden hinta laskee usein kuukauden kuluessa vastaavan uudemman tullessa markkinoille. Hinnan lasku voi olla 20-40 %. Hinnanlasku jatkuu taas noin neljännesvuoden kuluttua vielä uudempien tullessa markkinoille.

Mielestäni nykyinen koneesi on nyt edullisimmillaan. Voit sillä tehdä kaiken mitä haluat, eikä se aiheuta lisäkustannuksia. Ainoa jäljelle jäävä myyntimotiivi on, että saisit siitä oleellisesti paremman hinnan verrattuna sen arvoon.

Jukka