History
 
 Apple-kauppias Officelinesta Apple CenterPostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Tietokonekauppa • Apple-kauppias Officelinesta Apple Center
 
From:Saturday, June 12, 2004 7:52 AM +0300
Subject:Apple-kauppias Officelinesta Apple Center 
To:
Myymälä Kamppiin syyskuussa
Apple-kauppias Officelinesta Apple Center

Officeline (entinen Mac&Carry) lähtee mukaan Applen Euroopan laajuiseen suurpanostukseen. Suomen ensimmäinen Apple Center -konseptin mukainen myymälä avataan syyskuun alussa Helsingin Kamppiin.

"Uudistunut Apple Center -konsepti on Applelle selkeä panostuskohde Euroopassa. Toisin kuin Applen omat liikkeet USA:ssa, Apple Centerit ovat Euroopassa jälleenmyyjävetoisia", vertaa Apple Computerin Country Manager Kristian Nieminen.

Uuden konseptin mukaisia liikkeitä on kaavailtu Eurooppaan noin kuutisenkymmentä.

Muutos ei vaikuta Officelinen perusstrategiaan. Pääasiakaskohderyhmät, graafinen ala, oppilaitosasiakkaat sekä julkishallinto, säilyvät ja tuotevalikoima pysyy strategisten tuotteiden osalta ennallaan.

"Tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme Apple-ratkaisujen toimittajana. Uusi sijainti ja konsepti houkuttelevat varmasti myös uusia asiakkaita", uskoo Officelinen toimitusjohtaja Christian Alopaeus.

Tuotteiden saatavuuden luvataan parantuvan uuden konseptin mukaisessa Apple Centerissä. Yksittäisten tuotteiden ohella liikkeissä on esillä ratkaisuja sekä joka viikko eri tapahtumia.