History
 
 Pohjois-Korean MM-valmentaja määrätty pakkotyöhönPostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Jalkapallo • Pohjois-Korean MM-valmentaja määrätty pakkotyöhön
 
From:Monday, August 2, 2010 11:39 AM +0300
Subject:Pohjois-Korean MM-valmentaja määrätty pakkotyöhön 
To:
Cc:
Pohjois-Korean MM-valmentaja määrätty pakkotyöhön

Nyt Pohjois-Korean MM-joukkueen heikko menestys on johtanut autoritaarisessa maassa jatkotoimenpiteisiin. Päävalmentaja Kim Jong Hun on määrätty pakkotyöhön.

MM-kisoissa kaikki näytti vielä hyvältä, kun Pohjois-korea hävisi avausottelunsa Brasilialle vain 1-2. Maan johto päätti, että seuraava alkulohkon ottelu Portugalia vastaan näytettiin suorana maan televisossa. 0-7-tappio Portugalille oli liikaa.

Ei ihme, sillä Pohjois-Korean media kertoi ennen kisoja, että maan jalkapallojoukkuetta valmentaa oikeasti diktaattori Kim Jong Il.

Katastrofi on kaadettu nyt joukkueen päävalmentaja Kim Jong Hunin niskaan. Kun joukkue saapui MM-kisoista takaisin kotiin, koko ryhmä Japanissa pelaavia kahta pelaajaa lukuun ottamatta vietiin suoraan Pjongjangin kulttuuripalatsiin. Siellä joukkuetta kuulusteli kuuden tunnin ajan maan urheiluministeri ja 400 korkeaa virkamiestä. Tilaisuus päättyi siihen, että joukkueen pelaajat saivat haukkua valmentajansa.

Nyt eteläkorealaiset tiedustelulähteet ovat kertoneet englantilaislehti The Sunille, että valmentaja Hun on määrätty työskentelemään rakennustyömaalla. Hänen uusi "sopimuksensa" on tehty määräämättömäksi ajaksi ja Hun joutuu työskentelemään rakennuksella 14 tuntia päivässä. Hänet on jopa erotettu Kim Jong Ilin johtamasta työväenpuolueesta.

Lähde: Ilta-Sanomat 2.8.2010