Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Etsi Hammaslääkäri -palvelu avattu internetissä

Etsi Hammaslääkäri -palvelu avattu internetissä

Internetissä on avattu Etsi Hammaslääkäri -palvelu, joka mahdollistaa hammaslääkärin vastaanotolle hakeutumisen verkon kautta.

Etsi Hammaslääkäri -palvelun ovat kehittäneet media-alan asiantuntijayritys Coronaria, Suomen Lääkäriliiton koulutus- ja tietopalveluyritys Fennomed ja Suomen Hammaslääkäriliitto. Palvelun tarkoituksena on helpottaa kuluttajia löytämään yksityishammaslääkäri internetissä. Hammaslääkäriä voi etsiä muun muassa nimen, erikoisalan, paikkakunnan, lääkärin kielitaidon tai sukupuolen mukaan.

Hakutuloksena löytyvät hammaslääkärin koulutustiedot, oppiarvo, erikoistumisala ja kielitaito sekä vastaanottoajat yhteystietoineen. Olemassa oleviin hakupalveluihin verrattuna Etsi Hammaslääkäri -palvelu tarjoaa laaja-alaisempaa informaatiota hammaslääkäreistä ja heidän
erityisosaamisestaan.

Etsi Hammaslääkäri -palvelu on maksuton sekä siihen rekisteröityneille hammaslääkäreille että palvelua käyttäville kuluttajille. Tulevaisuudessa Etsi Hammaslääkäri -palvelusta kehitetään myös mobiiliversio, jolloin hammaslääkäriä on mahdollista hakea myös matkapuhelimen avulla.

Palvelu on osoitteessa http://www.etsihammaslaakari.fi