History
 
 Tieke uudistanut sähköisiä tietopalveluja yrittäjillePostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Yrittäminen • Tieke uudistanut sähköisiä tietopalveluja yrittäjille
 
From:Monday, November 7, 2005 10:35 AM +0200
Subject:Tieke uudistanut sähköisiä tietopalveluja yrittäjille 
To:
Tieke uudistanut sähköisiä tietopalveluja yrittäjille
Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus Tieke kertoi torstaina, että sen ylläpitämä
Sähköinen Verkkokaveri-tietopalvelu on uudistunut. Palvelusta löytyy nyt entistä enemmän käytännönläheistä tietoa ja neuvontaa erityisesti pk-yrittäjille siitä, miten tietotekniikkaa voi hyödyntää yritystoiminnassa.

Palvelun välityksellä saa vastauksia kiperiinkin tietotekniikkakysymyksiin. Sisällön uudistamisen ja laajentamisen lisäksi sivusto on saanut uuden ilmeen. Verkkokaverin käyttö on maksutonta.

Osoitteessa www.verkkokaveri.fi toimiva palvelu välittää ajankohtaista tietoa yrittäjien seminaareista, hankkeista ja palveluista. Sen kautta löytyy myös useita maksuttomia oppaita, joita voi vapaasti hyödyntää.

Vuorovaikutteisella kysymys-vastaus-palstalla asiantuntijat vastaavat palveluun lähetettyihin kysymyksiin. Palautteiden ja kysymysten perusteella tehdään myös erillisiä artikkeleita, joita toimitetaan säännöllisesti. Palveluun liittyvässä Yrittäjien kokemuksia -tietopankissa on saatavilla jo yli sata esimerkkiä tietotekniikan käytöstä liiketoiminnan kehittämisessä. Kokemusten kuvaukset ovat yritysten ja palveluntarjoajien toimittamia.

Lähde: Tietoyhteiskunta.fi