Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Internet poliittisen kommunikaation kanavana

Kim_Strandberg_liten.jpgInternet poliittisen kommunikaation kanavana
VTL Kim (Daniel) Strandbergin väitöskirja valtiotieteiden alalta esitettiin julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin yhteiskunta- ja hoitotieteellisessä tiedekunnassa viime lauantaina.

Väitöskirjan otsikkona on: Parties, Candidates and Citizens On-Line – Studies of Politics on the Internet. Väitöskirja käsittelee Internetin käyttöä poliittisen kommunikaation kanavana. Strandberg on tutkinut suomalaisten puolueiden, ehdokkaiden ja kansalaisten aktiivisuutta Internetissä vaalien yhteydessä vuosien 2003 ja 2006 välisenä aikana.
AA-logo_med_text.gif
Kim Strandberg väitteli tohtoriksi viime lauantaina. Vastaväittäjänä toimi professori Lars Nord, Mittuniversitet Sundsvall, Ruotsi ja kustoksena professori Göran Djupsund, Åbo Akademi.

Kim Strandberg on syntynyt 7.6.1977 Mustasaaressa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 1996 Korsholms Gymnasiumissa, VTM-tutkinnon 2002 ja VTL-tutkinnon 2003 molemmat Åbo Akademissa.

Kim Strandberg oli vuosina 2002-2004 tutkimusassistenttina Åbo Akademin yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa.

Kim Strandberg on tavoitettavissa puhelimitse numerosta (06) 3247 456 tai 050-3563 622 ja sähköpostitse osoitteesta kistrand@abo.fi.