Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

050422-23 Kuva 2005 Helsingissä

Allekirjoittaneen kuvia esillä osastolla C44 (fiMUG), tervetuloa!

-Harri
-----------------------------------------------------------------

KUVA 2005 -Visuaalisen viestinnän erikoistapahtuma

Visuaalisen viestinnän uusimmat tuotteet ja palvelut Wanhassa Satamassa 22.-23.4.2005

Toista kertaa järjestettävä KUVA -erikoistapahtuma on visuaalisen viestinnän ammattilaisten ja aktiiviharrastajien kohtaamispaikka. Tapahtuma kerää yhteen paikkaan valo .ja videokuvan tuottajat, kuvankäsittelijät ja editoijat, graafiset suunnittelijat, painetun ja multimedian ammattilaiset, markkinointiviestinnän tilaajat sekä alan maahantuojat ja jälleenmyyjät. KUVA 2005 tarjoaa kävijöille viimeisimmän tiedon kuvan elinkaaresta aina tuottamisesta ja kuvankäsittelystä digitaaliseen aineistonhallintaan, tulostamiseen ja esittämiseen eri medioissa. Tapahtuma koostuu näyttelyostoista, asiantuntijaluennoista sekä yhteistyökumppaneiden tietoiskuista. Kaikkiaan tapahtumassa on noin 50 näyttelyosastoa ja yli 80 asiantuntijaluentoa. 
 
Ajankohtainen sisältö
 
Tapahtumassa aihetta käsitellään sekä ammattilaisten että aktiiviharrastajien näkökulmista. Asiantuntijaluentojen aiheina ovat mm. tekijäoikeuskysymykset, HDV kuvaus ja editointi, luovan yrityksen perustaminen ja markkinointi, arkistointi ja tietoturva sekä aina tärkeä värinhallinta. Tapahtuman pääesiintyjäksi on kutsuttu maailmankuulu lontoolainen valokuvaaja, tietokirjailija ja luennoitsija Michael Freeman. Hän on työskennellyt Smithsonian magazinen valokuvaajana jo 24 vuotta sekä erilaisissa muissa kansainvälisissä kuvaustehtävissä muun muassa Readers Digestin, Time-Lifen ja BBC:n toimeksiannosta. Michael esiintyy KUVA 2005 -tapahtumassa perjantaina 22.4.2005 klo 12.00.
 
Lisäksi tapahtumassa on useita mielenkiintoisia esityksiä näytteilleasettajien toimesta joko puheenvuorotiloissa tai osastoilla. Adobe pitää tapahtumassa omaa demoteatteria, jossa esillä on mm; uusi Photoshop Creative Suite 2 –ohjelmistokokonaisuus. Adoben demoteatterin ohjelmaan voitte tutustua lähemmin osoitteessa www.adobe.fi/events.
 
Lisätiedot tapahtumasta löydätte osoitteesta www.sevent.fi/kuva2005.
 
Tapahtumatiedot:
 
Aika:perjantai 22.04. klo 09.00-18.00 ja lauantai 23.04. klo 10.30-16.30
Paikka:  Wanha Satama Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki
Sisäänpääsy:  Liput ovelta 15 Euroa, Kutsukortilla veloituksetta

- Harri
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Harri Ahola, valokuvaaja