Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Bill Clinton, Boris Jeltsin ja Bill Gates

Jumala katseli taivaalta maailmanmenoa, eikä ollut oikein tyytyväinen näkemäänsä. Hän ajatteli kutsua luokseen kolme mailman tärkeintä ihmistä, ja salaman iskiessä maahan lähtivät Bill Clinton, Boris Jeltsin ja Bill Gates taivaaseen.
  Jumala sanoi kutsuneensa heidät käymään, jotta voisi kertoa, ettei hän ollut tyytyväinen maailmanmenoon. Jumala sanoi olevansa sen verran kyllästynyt, että aikoo järjestää maailmanlopun viikon kuluttua. Sitten salama löi taas ja palautti Billit ja Boriksen takaisin maan pinnalle.
  Clinton kutsui hallituksensa koolle ja sanoi :
  - Minulla on hyviä ja huonoja uutisia. Hyvä on se, että Jumala on sittenkin olemassa, ja huono uutinen on se, että maailmanloppu tulee viikon kuluttua.
  Boris kutsui myös hallituksensa koolle ja kertoi, että hänellä huonoja uutisia ja vielä huonompia uutisia :
  - Huono uutinen on se, että me olimme väärässä, Jumala on sittenkin olemassa. Vielä huonompi uutinen on se, että maailmanloppu tulee viikon kuluttua.
  Bill Gates kutsui johtoryhmänsä koolle ja sanoi, että hänellä on hyviä ja oikein hyviä uutisia :
  - Hyvä uutinen on se, että minä kuuluun Jumalan mielestä maailman kolmen tärkeimmän ihmisen joukkoon. Ja vielä parempi on se, ettei teidän tarvitse tästä päivästä alkaen enää välittää vähääkään Windows 95:n ohjelmavirheistä.

Ville