Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Juopumisen viisi vaihetta

Juopumisen viisi vaihetta
Vaihe 1 - KAIKKITIETÄVÄ
Sinusta on äkkiä tullut maailmankaikkeuden kaikkien aiheiden asiantuntija. Tiedät kaikki asiat ja haluat kertoa tietosi kaikille, jotka haluavat kuunnella. Tässä vaiheessa olet aina oikeassa. Ja tietysti henkilö, jolle puhut, on aivan väärässä. Keskustelusta tulee mielenkiintoinen väittely, kun molemmat osapuolet ovat samassa vaiheessa.
Vaihe 2 - HYVÄNNÄKÖINEN
Huomaat olevasi koko baarin hyvännäkoisin henkilö ja että ihmiset ihailevat sinua. Voit lähestyä täysin vieraita ihmisiä tietäen, että he ihailevat sinua ja haluavat keskustella kanssasi. Muista, että olet myös KAIKKITIETÄVÄ, joten voit puhua heidän kanssaan mistä tahansa aiheesta auringon alla.
Vaihe 3 - RIKAS
Sinusta on äkkiä tullut maailman rikkain ihminen. Voit tarjota drinkkejä kaikille baarissa, koska sinulla on panssaroitu auto täynnä rahaa pysäköitynä baarin takana. Tässä vaiheessa voit myös lyödä vetoa mistä tahansa. Koska olet KAIKKITIETÄVÄ, voitat kaikki vetosi. Sillä ei ole merkitystä, mistä summasta lyöt vetoa, koska olet RIKAS. Tarjoat myös drikkejä kaikille, joille haluat, koska olet myös maailman HYVÄNNÄKÖISIN.
Vaihe 4 - VOITTAMATON
Olet nyt valmis aloittamaan tappelun kenen kanssa tahansa ja erityisesti niiden kanssa, joiden kanssa olet lyönyt vetoa tai väitellyt. Tämä johtuu siitä, että mikään ei voi vahingoittaa sinua. Tässä vaiheessa voit myös lähestyä seurueita ja haastaa heidät tappeluun kunniasta tai rahasta. Sinulla ei ole mitään pelkoa hävitä tappelua, koska olet KAIKKITIETÄVÄ, olet RIKAS ja ainakin enemmän HYVÄNNÄKÖINEN kuin muut.
Vaihe 5 - NÄKYMÄTÖN
Tämä on juopumisen lopullinen vaihe. Nyt voit tehdä mitä tahansa, koska kukaan ei näe sinua. Olet NÄKYMÄTÖN. Voit tanssia pöydällä ja tehdä vaikutuksen haluamiisi ihmisiin, koska muut eivät voi sinua nähdä. Olet myös NÄKYMÄTÖN henkilölle, jonka olet haastanut tappelemaan kanssasi. Voit kävellä kadulla ja laulaa täysillä, koska kukaan ei voi sinua nähdä eikä kuulla. Koska olet KAIKKITIETÄVÄ, osaat kaikki sanat.

Jukka