Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

RAVINTOLAN VESSASSA PISSIVÄN MIEHEN 28 MU

RAVINTOLAN VESSASSA PISSIVÄN MIEHEN 28 MUOTOKUVAA

Arka: Ei pysty pissimään, jos joku katselee. Näyttelee kuitenkin tekevänsä sitä ja huuhtelee kourun kuin olisi jo sitä käyttänyt. Poistuu vessasta nurkan taakse ja hiipii takaisin, kun kaikki muut ovat lähteneet.

Brutaali: Läimäyttää kalunsa altaan reunaan irroittaakseen viimeisenkin tipan.

Epätoivoinen: Hampaat kelluvat ja jalat vatkaavat. Alkaa pissiä jo kävellessään kohti kourua, ennen kuin on saanut edes vetoketjunsa auki. Päästää pitkän huokauksen, osittain housuihin päässeen pissin vuoksi, osittain silkasta helpotuksesta.

Hajamielinen: Avaa liivin napit, vetää ulos solmion ja pissaa housuihinsa.

Hermostunut: Pälyilee ympärilleen ja yrittää toimia nopeasti. On pukenut alushousunsa nurinpäin. Kun halkiota ei löydy, repii hädissään alkkarinsa kahtia. Lopuksi hän onnistuu saamaan paidanhelmansa juuttumaan vetoketjun väliin.

Huokailija: Tulee jonoon ja huokaa. Seisoo jonossa hetken ja huokaa. Kun jono ei lyhene, hän huokaa, antaa periksi ja kääntyy pois.

Iloinen: Kertoo vitsejä pissiessään, nauraa lakkaamatta heiluttaen kaluaan kuin kulkusta ikään.

Huolestunut: Ei ole varma onko hän käynyt vessassa hiljattain ja tekee varmuuden vuoksi pikaisen tarkistuskäynnin.

Juopunut: Pitää vasenta peukaloaan oikeassa kädessä ja pissaa housuihinsa.

Kevytmielinen: Leikkii pissavirralla, suunnaten sitä ylös ja alas pisuaarin seinämää, pyrkii tuottamaan mahdollisimman paljon kuplia. Yrittää osua ja upottaa tupakantumppeja, joita kelluu nesteessä. Aina osuttuaan, muistaa kehua pikkuveljeään hienoista suorituksista.

Kiero: Pieraisee vaivihkaa pissiessään, näyttelee hyvin viatonta tietäen, että viereinen kaveri saa syyt niskoilleen.

Kierosilmainen: Katsoo vasemmanpuoleiseen pisuaariin, pissaa keskimmäiseen ja huuhtelee lopuksi oikeanpuolimmaisen.

Kiihottunut: Joko hänen rakkonsa on todella täynnä tai sitten hän asken näki erittäin seksikkään naisen, koska hänen elimensä on niin virkeässä olotilassa, että hän joutuu työntämään takamustaan taaksepäin saadakseen jäsenensä ulos housuistaan. Joutuu suorittamaan pissimistoimenpiteen käsiltäseisonnassa.

Kovis: Etuilee jonossa, pissii nopeasti, hakkaa elintään seinään vasten kuivatakseen sen ja lyö rystysensä rikki käsipyyhetelineeseen.

Kärsivällinen: Seisoo hyvin lähellä kourua, odottaa erittäin pitkään pissan tulemista, lukee samalla lehteä vapaalla kädellään.

Leikkisä: Yrittää osua kaverin kengälle, matkien samalla konetuliaseen ääntä.

Liikkeenjohdollinen: Ottaa usein johdon omiin käsiin

Nenäkäs: Suorittaa silmäilevän vertailun oman ja muiden elinten kesken ja toteaa ääneen olevansa tässä suhteessa onnellisessa asemassa.

Näppärä: Ei käytä käsiään, brassailee ojentamalla solmiotaan molemmin käsin, kerää katseellaan ihailut ja päätyy pissimään lattialle tai kengilleen.

Pienirakkoinen: Mikä tahansa ajatus, maininta,näky tai äni, joka tuo mielikuvan nesteestä, aiheuttaa sen, että rakko lähettää välittömän signaalin täydestä olotilastaan.

Pikkuinen: Nousee laatikon päälle, ylettyäkseen pissaamaan kouruun, tippuu sinne ja hukkuu.

Ruotsalainen liikkeenjohdollinen Antaa usein johdon toisen käsiin

Showmies: Kertoo vitsejä pissiessään, nauraa remakasti jutuilleen, imitoi Elvistä, ravistelee tipat Elviksen kuuluisien lantioliikkeiden tahtiin liikeratoja voimakkaasti liioitellen.

Sikailija: Ei viitsi huuhtoa kourua käytön jälkeen, vetoketjua sulkiessaan tiputtelee tippoja kenkiensä päälle ja housuille. Ei pese käsiään, sylkäisee seinään ja poistuu wc:stä vetoketju auki. Heti vessan ulkopuolella, alkaa asettelemaan elintään oikeaan asentoon, selostaen samalla toimen piteitään vieressä oleville daameille.

Sosiaalinen: Lähtee kavereiden kanssa vessaan, vaikkei itsellään oikeastaan olisikaan tarvetta moiseen toimenpiteeseen.

Tehokas: Odottaa kunnes täytyy tehdä isompi hätä ja tekee sitten kummatkin samalla kertaa.

Tieteellinen: Laskee päässään pisuaarin etäisyyden suhdetta rakon paineeseen. Päätyy tulokseen, että on liian lähellä. Peruuttaa pari askelta. Ei ylety ja tiputtaa kengilleen.

Välinpitämätön: Jos kaikki pisuaarit ja kourut ovat käytössä menee hän wc-koppiin. Jos kaikki kopitkin on miehitetty, pissii hän lavuaariin tai roskikseen.

---