Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Sinkkunaisen postimyyntiluettelo

Sinkkunaisen postimyyntiluettelo

Kuorsaussäkki
On pehmeä, isohko raidallisella kankaalla päällystetty säkki, joka vuoteeseen tai sohvalle asetettuna aikaa välittömästi kuorsaamaan.

Automaattinen kanavanvaihtaja
Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomaasi suosikkisarjaa, jos toiselta kanavalta tulee formulaa, jääkiekkoa tai muuta urheilua.

Pyykinvärjääjä
On tarkoitettu naiselle, joka haaveilee miehestä, joka auttaa kotitöissä. Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna välittömästi laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämään.

Pönttöautomatiikka
WC istuimeen asennettava mekanismi, joka nostaa itsestään istuinrenkaan ylös. Luxus-mallistoon kuuluu itsestään haihtuva wc-paperi.

Kauppakeskusvalitin
Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt yli 15 min liikkeessä.

Ostoshälytin
Luottokorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa vaatteita, meikkejä tai kenkiä. Hälytin pysyy hiljaa, kun korttia käytetään Alkossa tai kun sillä maksetaan porakonetta, makkaraa tms.

Esikäsitelty sanomalehti
Aamulehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut, yksi sivu ylösalaisin ja sopivasti rutattuna.

Miehenääni-viestipalvelu
Palvelu, joka toimittaa sinkkunaisen kännykkään päivän mittaan viestejä kuten: en ehdi syömään, piipahdan poikien kanssa kaljalla, hae auto korjaamosta, sorry, en ehdi kauppaan, haethan sinä lapset tarhasta...