Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Uusi ohjelma

Kirje "aviomies-ohjelman" tekniselle tuelle:    
Viime vuonna päivitin Poikaystävä 5.0:n Aviomies 1.0:aan ja huomasin ohjelmiston tekevän muutoksia kirjanpito-ohjelmaan; ankara esto vaatekauppoihin pääsyyn, kukkakauppa ja jalokiviliiketoiminnot, jotka toimivat Poikaystävässä hyvin, eivät toimi enää. Näistä ei ollut mainintaa esitteessä.
Lisäksi Aviomies1.0 poisti asennuksen seuraavilta ohjelmilta: Illallistanssit 7.5, Risteily 2.3 ja oopperailta 6.1. Tilalle tulivat pyytämättä ei-toivotut Pokeri-ilta 1.3, Lauantain jalkapallo 4.4, Golfkeskustelu 2.2. Nämä satunnaisesti jumiuttaa entisen järjestelmän.
Vaipanvaihto 14.1 ja Siivous 3.5 eivät käynnisty ollenkaan. Olen yrittänyt korjata Aviomies 1.0 ajamalla nalkutus 5.3, mutta vailla vaikutusta. Voitteko auttaa minua?
Vastaus:
Valituksen aiheet ovat tuttuja meille monista yhteydenotoista. Suurimmaksi osaksi ne johtuvat siitä, että Aviomies 1.0 asennetaan Poikaystävä 5.0 tilalle vailla tietoa siitä, että Poikaystävä 5.0 on pääasiassa ajanvieteohjelma. Aviomies 1.0 on taas käyttöjärjestelmä, jonka luoja on suunnitellut suorittamaan niin vähän ohjelmia kuin mahdollista. Et voi poistaa Aviomies 1.0 ja palata Poikaystävä 5.0 käyttäjäksi, koska Aviomies 1.0 ei ole suunniteltu tällaista toimintoa.
Piilotetut käyttöjärjestelmätiedostot aiheuttaisivat sen, että Poikaystävä 5.0 emuloisi Aviomies 1.0:aa etkä siis saisi haluamiasi toimintoja takaisin. Tiedostojen poistaminen ja asennusten purkaminen on mahdotonta. Uuden ohjelman voit asentaa kerran vuodessa, koska Aviomies 1.0 muisti on hyvin rajoitettu. Jotkut turhautuneet naiset ovat yrittäneet saada haluamansa ohjelmat toimimaan asentamalla Poikaystävä 6.0 tai Aviomies 2.0:n. Kuitenkin tässä onnistumatta Asennuksen seurauksena on ohjelmien huonompi suoritus ja säännöllisesti käynnistyvä ohjelma Sydänsuru 1.3. Suosittelen sinun pysyvän Aviomies 1.0 käyttäjänä ja opettelevan sen temppuilevan toiminnan outoudet ja epäloogisuudet lukemalla koko kappaleen YLEISET PARISUHDEONGELMAT (YPO).
Tämä Aviomies 1.0 ihana ominaisuus asennetaan salaa tytäryrityksen toimimesta kiinteäksi osaksi käyttöjärjestelmää. Aviomies 1.0 on vastuussa kaikista virheistä, jotka eivät ole aiheutuneet luvattomien ohjelmien, kuten Rakastajatar 1.2 käytöstä. Aktivoidaksesi vahingonkorvauksen käynnistä komentoriviltä Joitakin kyyneliä 14.5 Aviomies 1.0 pitäisi tällöin käynnistää automaattisesti Pahoittelut 7.8 ja Kukkias/Suklaata 5.6.
TEKNISET VIHJEET:
Vältä Kyyneleitä 14.5 liiallista käyttöä, koska liiallinen käyttö aiheuttaa ylimääräsiä ja vakavia YPO:a. Tällöin sinun tulee antaa komentokehoitteessa C:/ Pahoitellen käsky. Liiallinen käyttö voi myös johtaa Mykkäkoulu 4.4 käynnistymiseen tai pahemmassa tapauksessa Olut 6.0 ajoon. Olut 6.0 lisää Aviomies 1.0:aan Paksumahan tai LujanKuorsaus.wav, jotka ovat vaikeita poistaa.
Joitakin kyyneleitä 14.5 järjestelmä toimii hienosti ja Aviomies 1.0 ottaa vastuun kaikista YPO:sta, mutta näitä hienoja ominaisuuksia voi ajaa vain ajoittain. Aviomies 1.0 on suuremmoinen ohjelma, mutta siinä on rajoitettu muisti eikä se opi uutta kovin nopeasti. Sinun kannaltasi suosittelen Lämminruoka 17.0, Seksikkäät alushousut 2.1 ja Kärsivällisyys 20.9 hankintaa. Käyttäen näitä yhdessä Aviomies 1.0 kanssa toiminta tehostuu huomattavasti.
Muutaman vuoden käytön jälkeen tulet tutuksi Aviomies 1.0 kanssa ja löydät siitä arvokkaita sulautettuja ominaisuuksia, kuten Korjaa rikkoinäiset tavarat 1.8, Turvallinen halaus 5.9 ja paras ystävä 7.6. Lopuksi:
Älä missän tapauksessa asenna Anoppi 1.0:aa. Tämä ohjelma ei ole tuettu mitenkään ja se aiheuttaa valikoivan Aviomies 1.0 käyttöjärjestelmän alasajon. Vain kalastus 1.4 ja Metsästys 2.2 toimivat, kunnes Anoppi 1.0 asennus poistetaan.
terv. tekninen tuki