Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Krokotiili

2982003_140010_0.pngKrokotiili

Sirkuksen eläintenkesyttäjä oli saanut tarpeekseen siitä, että oli esiintynyt vuosien ajan kaikenlaisten koirien, kissojen, hevosten, hylkeiden, leijonien yms. kanssa. Oli keksittävä jotain uutta, joku uusi eläin mikä ei ole ennen esiintynyt. Viimein tuli; ahaa… tietysti krokotiili.

Harjoitukset kestivät aikansa ja ensiesitys oli täynnä yleisöä. Kun krokotiili oli tehnyt kaikenlaisia temppuja mitä nyt oli nähty muidenkin eläinten tehtävän oli vuorossa loppuhuipennus. Kesyttäjä veti housut alas, laittoi perhekalleutensa krokon avonaiseen kitaan ..... kuului syviä huokauksia ja aplodit olivat valtaisat.

Sitten mies tarjosi 1000 $ sille joka tekee saman tempun. Tuli hiljaisuus. Hän nosti tarjousta 1500 $ ..... yleisö kohahti jälleen, ja hiljaisuus laskeutui. ”VIIMEINEN TARJOUS  2000 $ sille, joka tekee saman tempun !!!!!!!!”

Pitkän hiljaisuuden jälkeen takaa lähti vanha mummo esiintymislavaa kohti ja sanoi tullessaan: ” Mie yritän, mie yritän, mut mie en oo varma saanko mie suuta tarpeeks auki.”