Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Pullon henki

Pullon henki

Mies vie vaimonsa pelaamaan ensi kertaa golfia. Heti ensimmäisellä lyönnillään vaimo lyö läpi pallon kurssille osuneen suuren talon ikkunan.

Aviomies irvistää, "Minä sanoin, että ole varovainen! Nyt meidän täytyy kävellä tuonne, etsiä omistaja, pyytää anteeksi ja katsoa, miten paljon sinun surkea lyöntisi tulee meille maksamaan!"

Joten pariskunta kävelee talolle ja koputtaa oveen. Lämmin ääni sanoo: "Sisään". Kun he avaavat oven, he näkevät koko tuhon: lasia joka puolella ja rikkinäinen antiikkipullo makaa lattialla lasinsirujen keskellä.

Sohvalla lojuva mies kysyy, "Oletteko te ne, jotka rikkoivat ikkunani?"

"Oi. kyllä, herra. Olemme todella pahoillamme siitä", aviomies vastaa.

"Oi, anteeksipyyntö ei ole tarpeellinen. Itse asiassa minä haluan kiittää teitä. Katsokaas, minä olen pullon henki ja olen ollut suljettuna tuohon pulloon tuhansia vuosia. Nyt, kun te vapautitte minut, minulla on oikeus myöntää kolme toivomusta. Annan teille kumpaisellekin yhden toivomuksen, mutta jos ette pahastu, säästäisin viimeisen itseäni varten."

"Hitsi, sehän loistavaa!", aviomies sanoo. Hän miettii hetken ja tokaisee, "Haluaisin miljoona dollaria joka vuosi elämäni loppuun asti."

"Ei ongelmia", sanoo pullon henki. "Saat sen, se on vähintä mitä voin tehdä. Ja minä takaan sinulle pitkän, terveellisen elämän!" "Ja sinä, nuori nainen, mitä sinä haluat?" pullon henki kysyy.

"Haluaisin omistaa upean kodin palvelijoineen jokaisessa maassa tässä maailmassa", tämä vastaa.

"Voit pitää asiaa varmana", pullon henki sanoo. "Ja sinun kotisi ovat aina turvassa tulelta, murroilta  ja luonnonkatastrofeilta!"

"Ja nyt", aviopari kysyy yhteen ääneen, "mikä on sinun toivomuksesi, pullon henki?"

"No, koska olen ollut suljettuna tuohon pulloon, en ole ollut naisen kanssa yli tuhanteen vuoteen, minun toivomukseni on harrastaa seksiä vaimosi kanssa."

Aviomies katsoo vaimoaan ja sanoo, "Hitsi, kulti, tiedäthän, että meillä molemmilla on nyt hirvittävä omaisuus ja kaikki nuo talot. Mitä mieltä olet?"

Vaimo miettii hetken ja vastaa, "Tiedätkö, sinä olet oikeassa. Ottaen huomioon hyvän onnemme, en kai minä pahastuisi, mutta entä sinä, kulta?"

"Sinä tiedät, että rakastan sinua kultaseni", aviomies sanoo. "Minä tekisin saman sinun puolestasi!"

Niinpä pullon henki ja vaimo menevät yläkertaan ja viettävät lopun iltapäivää nauttien toisistaan. Pullon henki on kyltymätön.

Kolme tuntia jatkuneen tauottoman seksin jälkeen, pullon henki kierähtää ympäri ja katsoo suoraan vaimon silmiin kysyen, "Miten vanhoja sinä ja aviomiehesi olette?"

"Miten niin? Olemme molemmat 35", vaimo vastaa hengästyneenä.

"Todellako?", mies sanoo. "Kolmekymmentäviisi vuotiaita - ja silti uskotte yhä pullon henkiin!!!"