Previous in Thread

Next in Thread

History
 
 Re: Akryyliamidia perunalastuissa ja ransPostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Herkuttelukeskustelu • Re: Akryyliamidia perunalastuissa ja rans
 
From:Sunday, April 28, 2002 5:54 AM +0300
Subject:Re: Akryyliamidia perunalastuissa ja rans 
To:
Jukka Kivi writes:
Ruotsissa julkaistiin eilen uutinen, jonka mukaan perunalastuissa, ranskalaisissa perunoissa, näkkileivässä ja tavallisissa paistetuissa perunoissa on akryyliamidia moninkertaisesti yli sallittujen arvojen.

Taisi olla vielä murotkin edellä mainittujen lisäksi listassa mukana.

- Harri
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Harri Ahola, valokuvaaja
Intelligent BBS, AppleGarden BBS ja Tietokone Online BBS