Previous in Thread

Next in Thread

History
 
 KoiraveroPostmark
 
From:Tuesday, April 4, 2006 8:55 AM +0300
Subject:Koiravero 
To:
Viime päivinä ollut lehdistönkin palstoilla kirjoituksia koirien jätöksistä koskien veroa, joka koirasta täytyy maksaa, kun saavuttaa tietyn iän.
Mielestäni on aiheellista maksaa, koska siitä aiheutuu haittaa ja järjestyslakikin sanoo että koiran jätökset tulee kerätä.
Meillä oli aikoinaan saksanpaimenkoira  joka oli hyvä lenkkikaveri, joka sit kyllä sairauden vuoksi jouduttiin viemään lääkäriin piikille, mut otettiin toinen, sekin joutui käymään lääkärissä ja viime hetkessä useampi perheeni jäsen oli mukana sairaudelle kun ei aina voi mitään eläimenkään kohdalla), rakkaastakin eläimestä joutuu erinäisistä syistä joskus luopumaan kuntoni kohosi huomattavasti sen ansiosta, tein sen kanssa jopa 7km.n pituisia lenkkejä odottaessani kuopusta, joka nyt on saavuttanut aikuisuuden eli täysi-ikäisyyden.

Maksoimme siihen aikaan muistaakseni  useita satoja markkaa koiraveroa
On ikävää ulkoilla kun koirien omistajat/ ketä ne sit ovatkin usein ulkoilutuksen laittavat lasten harteille, siten aiheuttavat harmia ympäristölle kakattavat ja pissattavat koiria toisten asuinympäristöön.
Mukavempaa olisi liikkua ulkona kun ei tarvitsisi koko ajan väistellä kävellessään koirien jätöksiä.
Niinhän muitakin veroja maksamme kansalaiset niin autoveroa kuin palkka ym. veroja.
Anneli Rönnberg
Espoo Nöykkiö