Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re: FC Notifier (TCP-IP)

TCP-IP Notifier toimi hyvin 9.0.4:ssa, mutta 9.1:ssä on jotain muuttunut muistinhallinnassa ja tästä syystä 9.1:ssä virtuaalimuistin ollessa päällä Notifier ei toimi. Ilman virtuaalimuistia se toimii.

Tuskin ruotsinkielisessä asentajassa on suomen kielistä Notifieria, luulen, että sekaannus on tapahtunut aliaksien ja varsinaisen Notifier-ohjelman välillä. Notifier on erillinen ohjelma, ei siis missään nimessä mikään säädin eikä laajennus (kuten vanha Notifier oli). Korjattu Notifier on tulossa FC6:n myötä.

Terv. Pekka


Joakim Nordling writes:
Asensin n. viikko sitten yhdelle koneelle FC Notifierin (TCP-IP-versio). Koneessa oli silloin Mac OS 8.1 (suomenkielinen). Asennuksen tein hieman monimutkaisesti, siirsin vain Notifierin toiselta koneelta. Kaikki toimi hyvin, vaikka Notifier oli suomenkielinen ja itse FCIC oli ruotsinkielinen.

Tuon jälkeen kone vaihdettiin ja tehtiin puhdas asennus Mac OS 9.1:stä (myös suomenkielinen). Tänään yritin FC:n asentajalla asentaa ruotsinkielisen Notifierin (pelkän Notifierin) koneeseen. Kun ohjelman avasi se olikin suomenkielinen. No OK, ajattelin eipä sillä ole merkitystä. Tein asetukset, ja kaikki oli OK. Mutta seuraavalla käyttökerralla Notifier hyydyttikijn koko koneen. Sama toistui moneen kertaan, heti ohjelman käynnistysvaiheessa. No, kokeilin heittää pois asetukset, silloin sain sen käyntiin, kunnes seuraavan kerran käynnistin sen, jolloin kone taas hyytyi.

Tein viimeisen yrityksen, otin vanhan (aidon) suomenkielisen Notifierin samalta koneelta kuin ensimmäisen kerran, ja poistin vanhan asetustiedoston. Jälleen se hyytyi, toisella käynnistyskerralla.

Ainut lisäohjelma joka koneen systeemissä on on Retrospect, jonka version päivitin konevaihdon yhteydessä. Voisiko se olla syypää ongelmaan, vai onko muita loogisisa ratkaisuja?
Olisi ihan mukava saada ohjema toimimaan.

Missä vika on, ja miksi ihmeessä ruotsinkielinen asennusohjelma asensi suomenkielisen Notifierin? Onko ohjelmalla muita tiedostoja koneessa kuin Asetukset asetuksetkansiossa?