Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(3): Miten saan Notifierin toimimaan oi

Raimo Pienimäki kirjoittaa:
Kiitost Jocke neuvoista mutta ei se näytä toimivan niinkään.

Kun koe-lähetän itselleni postia tähän IBBS:n osoitteeseeen Outlook Expressillä Soneran kautta, niin eipä Notifier ilmoita mitään.
Ja kun avaan FirstClassin niin kyllä siellä lippu törröttää merkkinä, että postia on tullut vaikkei Notifier siitä mitään tiedä, ei edes vaikka otan avaa komennon. Siinä lukee vain, että tarkastaa käyttäjän postia ko palvelimelta, mutta mitään ei kuitenkaan tapahdu?
Tuli mieleen ykis asia, oletkai palvelimeksi kirjoittanut ibbs.intsys.fi
Laitoin varmuuden vuoksi kuvan omista asetuksistani, joilla ainakin minulla notifikaatio toimii. "jnordling"tekstin sijalle siis oma käyttäjätunnus, ja kohtaan Password oma salasana (tyhjänä kuvassa tietoturvariskien takia), niin sen ainakin pitäisi toimia.
Tiedosto0.png
Sama ongelma minulla on Outlook Expressin kanssa.
Kyselin asiaa myös AppleCarden keskutelusivuilta, mutta eipä siitä kai kukaan muukaan tiennyt mitään, kun ei tullut vastuksia.
Vain Netscape ilmoitaa postista niinkuin pitääkin. Johtuukohan se siitä että sen sähköpostiohjelma on kytkettynä itse Browserin yhteyteen.

Netscape tominnee sillä tavalla, että se välillä tarkistaa palvelimelta postia, kun taas FC:n notifikaatio saa tiedon palvelimelta. Sillä ei ole muuta merkitystä kuin, että saat nopeammin tiedon uudesta viestistä.

Jocke