Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re: FIRSTCLASS BUGITTAA

Julius Niiniranta writes:
yritän lukea FC:llä viestejä, mutta aina silloin tällöin scrollatessa tai tekstejä aktivoidessa tai muuten klikkaillessa homma menee aivan naurettavan hitaaksi. Yritä siinä sitten lukea mitään kun kaikki toiminnot tulevat reippaasti yli 2 sekuntia myöhässä. Bugi ilmeni vasta kuukausi sitten ensimmäistä kertaa.

kellään muulla tommosta bugia???

Vain kahdessa tilanteessa modeemiyhteydellä olen havainnut hitautta ja nekin ovat ymmärrettäviä. Kun viestialueessa on esimerkiksi yli tuhat viestiä, alueen latautuminen kestää pitempään kuin vähemmän viestejä sisältävissä alueissa. Kun viestissä on kuvia, latautuminen kestää myös pitempään. Viestien listassa on viestin koko kerrottu omassa sarakkeessaan. Siitä voi päätellä, että viestissä on sisäinen liite, vaikkei erillistä liitettä ole merkattu.

Kertomastasi on vaikea päätellä, mistä hitaus johtuu, kun et kertonut tarkemmin. Missä viestialueessa hitaus ilmeni? Vai oliko se omassa postilaatikossasi? Mikä FCC:n versio sinulla on? Entä millainen tietokone ja käyttöjärjestelmä? Entä ilmiön esiintyessä käytetty tietoliikenneratkaisu? Milloin hitaus ilmeni, vai esiintyykö sitä useinkin? Tällaisten tietojen perusteella hitautta voisi diagnostisoida ja ehdotella parannustoimenpiteitä.

Jukka