Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re: Roskalääkkeitä netistä?

Kuulostaa karmealta tuo nettikauppa hui sentään.

Olen myös hyvin huolissani toisesta lääkkeisiin liittyvästä akuutista aiheesta - siitä jos Suomessa itsehoitolääkkeet vapautuvat päivittäistavarakauppoihin.

Eikö joskus voisi jostain virheestä oppia? Alkoholin saamisen helpottuminen ja hintojen aleneminen on lisännyt Suomessa juuri äsken tulleen uutisen mukaan etenkin keski-ikäisten ihmisten alkoholinkäyttöä. Heidän pitäisi olla kotona huolehtimassa lapsistansa ja puolisoistaan eikä kapakassa sekoittamassa päätään ja tuhoamassa terveyttään. Sairaalat myös alkavat pullistella sekä saamani palautteen mukaan että havaintojeni mukaan alkoholin väärinkäyttäjistä.

Itsehoitolääkkeet maitotiskin vieressä tulisivat lisäämään rajusti lääkkeiden väärinkäyttöä. Särkylääkkeestä tulee popcornia. Suunnitelma ei kuulosta hyvinvointivaltion kehittämiseltä vaan hyvinvointivaltion tuhoamiselta ja liike-elämän tukemiselta. Anteeksi vain ruokakauppojen osakkeidenomistajat, mutta muilla terveellisemmillä tavoilla kuin lääkkeiden liika- ja väärinkäytön edistämisellä vo ivarmasti tehdä tuottoisaa bisnestä.