History
 
 Puhakka eurovaaleihinPostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Vasemmistoliitto • Puhakka eurovaaleihin
 
From:Monday, April 27, 2009 1:46 PM +0300
Subject:Puhakka eurovaaleihin 
To:
Vasemmistoliiton puoluesihteeri Sirpa Puhakka ehdolle eurovaaleihin
 
Vasemmistoliiton puoluesihteeri, Helsingin kaupunginvaltuutettu Sirpa Puhakka asettuu ehdolle kesäkuussa järjestettäviin eurovaaleihin.
 
- Parlamentin päätökset vaikuttavat tulevaisuudessa entistä enemmän Suomeen ja ihmisten arkeen. Haluan olla mukana vaikuttamassa siihen, että suomalaiset aidosti tietävät mitä parlamentissa tehdään. Kaikilla tulevilla mepillä on tässä suuri tehtävä, johon jokaisen kolmentoista suomalaisen mepin on tartuttava, Puhakka sanoo.
 
Puhakan mielestä europarlamentin on puututtava nykyistä huomattavasti tiukemmin talous- ja ympäristökriisiin.
 
- Tilanteen korjaamiseksi on luotava entistä enemmän vihreitä työpaikkoja, jotka tukevat kestävää kehitystä.
 
- Naiskauppa ja järjestäytynyt rikollisuus ovat huolestuttavasti nousseet monissa Euroopan maissa. Tähän parlamentissa on puututtava vahvasti, Puhakka sanoo vaaliteemoistaan.
 
Puhakka haluaa olla mukana luomassa vasemmistolaista aaltoa Suomessa, joka on vahvassa nousussa niin Saksassa, Hollannissa ja Tanskassa, joiden vasemmistopuolueet odottavat suurta vaalivoittoa kesäkuun eurovaaleissa.
 
- Myös Islannin vasemmistovihreiden vaalivoitto innostaa tekemään eurooppalaista vasemmistolaista politiikkaa ja pyrkimään parlamenttiin vaikuttajaksi, Puhakka kertoo.
 
Kesäkuussa 2007 puoluesihteeriksi valittu 52-vuotias Puhakka on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt ennen puoluesihteerin tehtäviä muun muassa viestintäpäällikkönä Solaris-lomissa ja tiedottajana Vasemmistoliitossa ja puolueen eduskuntaryhmässä. Puhakalla on myös yli kymmenen vuoden kokemus toimittajan työstä muun muassa Kansan Uutisissa sekä Ydin-lehdessä.
 
Lisätiedot:
Vasemmistoliiton puoluesihteeri Sirpa Puhakka 045 7731 3000
 
_______________________________________________