Previous in Thread

Next in Thread

History
 
 Re(12): Jyrki Katainen valittiin puheenjoPostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Kokoomus • Re(12): Jyrki Katainen valittiin puheenjo
 
From:Thursday, June 10, 2004 7:17 AM +0300
Subject:Re(12): Jyrki Katainen valittiin puheenjo 
To:
Cc:
Jarkko Rahkonen kirjoittaa:
Tuula Hölttä onnittelen Sinua kun nyt olet löytänyt uuden uskon viime syksyn uskosi tilalle. Taidat olla helposti ympäri puhuttavissa toisin kuin vuonna 2003 annoit ymmärtää. Luepa kuitenkin Veikko Simpasen juttu, jonka nimeän "kokoomuksen sanakirja". Luepa ajatuksella, toivottavasti saat uuden herätyksen ensi syksyyn mennessä!

Kiitos kiitos. Luin Veikon jutun pariinkin kertaan. Tässä vastaus:

Vasemmisto- ja ay-vetoinen palkansaajia ja muita ”tuottavia” suosinut vallankäyttö on osoittanut suurta välinpitämättömyyttä muiden kansalaisryhmien hyvinvoinnista myös taloudellisen kasvun vuosina. Tämän ”tuntevat nahoissaan” niin köyhyysrajan alapuolelle painetut lapsiperheet, opiskelijat kuin eläkeläisetkin työttömiä unohtamatta.

Minusta eduskunta ei ole ay-järjestön edunvalvontapaikka eivätkä verovarat omaa yrittäjävastuuta kantamaan kykenemättömien ikuinen ”vararahasto”, jolla paikataan pieleen menneitä business-ideoita tai poliittisia virhearvioita vastuuta kantamatta. Lisäksi vasemmiston vetämä demokratia tarkoittaa käytännössä hyvin pienen klikin käyttämää valtaa, minkä todistanee huomenna myös Arja Alhon tarkastettava väitöskirja. (Ajatella, että tämäkin piti todistaa oikein väitöskirjan avulla!)

Tämä demokratiavaje ja oikeudenmukaisuuden vinoutuminen tässä yhteiskunnassa on oikeastaan perimmäinen syy siihenkin, että minäkin näitä juttuja kirjoittelen. Olen hyvin iloinen siitä, että nuoret uusine ideoineen tulevat mukaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Melkein tekisi mieli laulaa, että ”Oi katso Suomi, sinun päiväs’ koittaa…”