Previous in Thread

Next in Thread

History
 
 Re(2): Huumeet ja eduskuntaPostmark
Home • Keskustelualueet • Kaikki keskustelut • Vihreät • Re(2): Huumeet ja eduskunta
 
From:Sunday, May 9, 2004 1:16 AM +0300
Subject:Re(2): Huumeet ja eduskunta 
To:
Cc:
On todellakin syytä arvioida vakavasti sitä, voidaanko sallia Vihreiltä nuorisomme ja lastemme terveyttä ja tulevaisuutta ajatellen tällaista kaksinaamaista toimintaa.
Vihreiden edustajat äänestivät EU- parlamentin äänestyksessä huumaavien aineiden osittaisesta käytön vapauttamisesta ( ns. lievät huumeet ) koko EU:n alueella eli myös Suomessa. Useat Vihreiden eduskuntavaaliehdokkaista vaativat samaa eduskuntavaaleja ennen. Nyt Rosa Meriläinen ajoitti julkisen käyttötunnustuksensa juuri ennen mielenosoitusmarssia, jossa vaadittiin ns. lievien huumeiden käyttövapautta. Marssille osallistui myös tunnettuja Vihreän puolueen aktiiveja.
Tässä sitten Hassi ja Soininvaara sanovat , että Vihreiden ohjelmassa vastustetaan huumeiden käytön vapauttamista. Selitykset ja Meriläisen moitiskelu haiskahtavat vahvasti taktikoinnilta.
Vihreät toimivat siis näkyvästi toisaalta niin, että kalastetaan huumeiden käyttäjien ääniä ja toisaalta väitetään, että vastustetaan käytön vapauttamista. Taitaapa olla tämä Meriläisen tunnustus ja mielenosoitus suunniteltua Vihreiden EU- vaalikampanjaa. Meriläinenhän on Matti Wuoren vaalipäällikkö ja Wuori on tunnettu siitä, että hän äänesti käytön vapauttamisen puolesta EU- parlamentissa. Hän ei ole myöskään mitenkään arvostellut Meriläisen huumeiden käyttöä.
Onkin ilmeistä, että Vihreät pelaavat suunnitellusti kaksilla korteilla. Siltä tämä vaikuttaa selvästi.