Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Seksipalvelujen osto ja myynti jatkuu Ruotsissa entiseen malliin

Koko tämän vuoden Suomen valtamedia HS etunenässä on julkaissut  tosiasioita vääristelevää propagandaa siitä miten hyvin ja tehokkaasti Ruotsin seksinoston täyskielto on toiminut ja vähentänyt seksin ostoa ja myyntiä Ruotsissa.
Koko vuoden Susanna Rahkonen, Eva Biadet, Tanja Saarela, Tuula Haatainen, Päivi Istala, naisjärjestöjen johtajat, suomalaiset ja ruotsalaiset naistutkimuksen professorit ja TANE ovat saaneet täysin kritiikittä  esittää propagandaansa täyskiellon "erinomaisuudesta" ruotsalaisen "virallisen"propagandakoneiston ja valtionfeminismin tuella suomalaisessa valtamediassa.
Kaikki vähänkin objektiiviset ja puolueettomat tutkimukset ja uutiset ja faktat Ruotsin seksinoston täyskiellon toimimattomuudesta on suomalaisessa valtamediassa vaiettu kuoliaaksi.
Esim.Norjan hallitus teetti puolueetoman tutkimuksen jo v.2004 Ruotsin tilanteesta.Tutkimuksen tulos oli että lailla ei ole saavutettu haluttua tarkoitusta, seksipalvelujen osto ja myynti ei ole olennaisesti vähentynyt ja seksipalvelujen myyjien tilanne on vain kurjistunut.Tämän tutkimuksen perusteella Norja ei kriminalisoinut seksipalvelujen ostoa.
Nyt kun seitsemän vuotta on kulunut Ruotsin seksinoston kieltolain voimaantulosta seksiä ostetaan ja myydään edelleenkin esim.Malmskillnadsgatanilla lähes entiseen malliin ja Ruotsin poliisi ummistaa silmänsä ilmiöltä: Svenska Dagbladet 15.8.2006:  http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_9944604.asp.Tämäkään uutinen ei ole läpäissyt esim HS uutiskynnystä.