Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re: Puheenjohtaja Jäätteenmäki vahvisti e

Jukka Kivi kirjoittaa:
Sääli, että Jäätteenmäki Irak-tietojen vääristelyn jälkeen jäikin pahasti siitä kiinni. Hän ehkä luuli, että vaalitaistelun tiimellyksessä pieni vilppi unohtuu ajan mittaan

Yksi nais-ihminen täältä provinsseista olisi kovasti kiitollinen, jos Hra Palstanylläpitäjä tai joku muu asioista perillä oleva kertoisi, miksi Paavo Lipposen Bushille antamiin lausuntoihin ei puututa ollenkaan? Nehän olivat koko Irak-jupakan alkusyy. Eikö pääministerin ole kansainvälisessä konfliktitilanteessa pitäydyttävä puheissaan sotaa tosimielessä suunnittelevan suurvallan kanssa tiukasti siihen, mikä on määritelty maan viralliseksi linjaksi? Minkälainen asema pääministerillä nykyisen lainsäädännön mukaan on Suomen ulkopolitiikassa? Saako hän maan virallisena edustajana sanoa mitä itse henk.koht. haluaa välittämättä ulkoministeriön tai ulko- ja turvallisuuspoliittisen valiokunnan näkemyksistä?

Olin kuulevinani äsken tv-uutisista, että Lipponen tokaisi eduskunnalle kumarrettuaan ja  eduskunnan puhemiehen tuolille istuutuessaan, että "ottaa selkään tämä kumarteleminen". Sellaista se on, vanhuus ei tule yksin. Olisikohan jo aika harkita sukupolvenvaihdosta? Ettei tarvitsisi koko eduskuntaa rauhoittaa media-vapaaksi, ikiomaksi Lebensraumiksi, jossa viettää leppoisia vanhuuden päiviä.