Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(11): Jyrki Katainen valittiin puheenjo

Tuula Hölttä writes:
EU-ehdokas, mutta hänet puheenjohtajakseen valinnut puolue osoitti niin ihailtavaa uudistushalua ja muutosrohkeutta, että sitä voi hyvin käydä äänestämässä.

Todella merkittävä uudistuminen kokoomuksen puheenjohtajapelin ja Itälän sekoilujen jälkeen. Muutosrohkeutta olisi ollut valita Marjo, joka olisi ollut rehellinen aito puheenjohtaja joka uskaltaa sanoa suoraan mitä kokoomuslaisuus on. Avoimen rehellistä naista ei haluttu valita, koska kokoomuksessa naiset ovat edelleen alistetussa asemassa. Suurin suosikki taktikoitiin syrjään jakamalla äänet niin, että Marjo putosi ratkaisukierrokselta ja vastakkain saatiin vanha kettu Kanerva ja kokoomuksen perustavoitteet sanahelinään peittävä poitsu. Toivotaan, että uusi puheenjohtaja uskaltaa avoimemmin tuoda esiin kokoomuksen perustavoitteet, muuten Suomen keskusta voittaa ja kokoomuksen käy kuten vasemmistoliiton demarien kyljessä.

Tuula Hölttä onnittelen Sinua kun nyt olet löytänyt uuden uskon viime syksyn uskosi tilalle. Taidat olla helposti ympäri puhuttavissa toisin kuin vuonna 2003 annoit ymmärtää. Luepa kuitenkin Veikko Simpasen juttu, jonka nimeän "kokoomuksen sanakirja". Luepa ajatuksella, toivottavasti saat uuden herätyksen ensi syksyyn mennessä!

Kiitokset Tuula reippaista puheenvuoroista pitkin vuotta näillä sivuilla, kaikkea hyvää ja kaunista kesää Sinulle!