Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Koskahan saan vastauksen

 
Täällä tuntuu olevan asiantuntijoita, joten otan riskin ja kysyn, jota kysyin jo ennen viime vaaleja Orimattilassa SDP:n vaalitilaisuudessa.
Lehdessä oli artikkeli ennen vaaleja, että eduskunta hyväksyi lain, että amerikkalaiset sijoittajat saavat sijoituksistaan tulevat voitot verovapaina, mutta samalla Suomen valtio menettää noin 100milj€ vuosittain verotuloina.
Laki hyväksyttiin kirjoituksen mukaan ilman yhtään puheenvuoroa maaliskuussa?
Otin artikkelista kopion ja kaupassakäydessäni olisin kysynyt, onko tämä totta? Paikalla oli korkea puolueen ihminen. Yleisöä 1-3 henkeä.
Paikallinen puolueen(luultavasti) jäsen kysyi oliko mielessä jotain jota kysyisin(lehdessä oli mainos, tule kysymään politiikasta)?
Kerroin ja sanoin, että otin oikein kopion, ettei muisti tee tepposiaan. P-jäsen otti paperin lukaisi ja kertoi, että hyvä kysymys, me vastataan tähän kirjallisesti?
Annoin nimen osoitteen puhelinnumeron, hän vei lapun lähimmälle avustajalla joka rusensi paperin taskuunsa ja P-jäsen tuli sanomaan, että poistukaa paikalta, olette ollut liian kauan(aikaa oli kulunut 4-5 minuuttia)? Paikalla oli 2 henkeä meidän lisäksi. Joista toinen oli saanut saman vastauksen 3 minuutin kohdalla??
Kaikki oltiin selvin päin ja puhuttiin ihan hiljaa ja vielä yksi pikku seikka, olen liikkuva äänestäjä, jota varten hekin lie sinne tulleet...

Olikohan näin sattunut yli koko maan?
Vastausta ei ole kuulunut eikä näkynyt, onko edes tapana vastata?
Olen ihan tavallinen liikkuva äänestäjä, joihin satsataan tosi paljon ennen vaaleja(mediassa), koska jäsenethän osaa äänestää aina oikein.