Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Erkki Hatakalle Rafael Paasio -mitali

ErkkiHatakka.jpgErkki Hatakalle Rafael Paasio -mitali

Erkki Hatakalle luovutettiin tänään itsenäisyyspäivän juhlassa Rafael Paasio -mitali tunnustukseksi ansiokkaasta ja tuloksellisesta toiminnasta sosialidemkraattisessa liikkeessä.

Erkki Hatakka on tehnyt pitkän elämäntyön lehtimiehenä. Opiskeluaikanaan hän toimi useiden lehtien avustajana ja kesätoimittajana, joista mainittakoon Kansan Työ ja Etelä-Saimaa, myöhemmin myöskin Suomen Sosialidemokraatti. Hän toimi Yleisradiossa toimittajana vuosina 1961-1966, toimituspäällikkönä, vuosina 1966-1975 ja sen jälkeen ohjelmapäällikkönä.

Puolueeseen Erkki Hatakka liittyi Puotinharjun Sosialidemokraatit ry:n kautta vuonna 1970. Espoossa Erkki Hatakka on toiminut Haukilahden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtajana 1970-luvulla ja myöhemmin Espoonlahden Demarit ry:n puheenjohtajana vuoteen 2001. 1970-luvulla hän toimi Espoon Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö ry:n puheenjohtajana. Hän oli myös kunnallisjärjestön Espoo Tänään -lehden päätoimittaja vuonna 1977. Tällä hetkellä hän toimii Espoonlahden Demarit ry:n johtokunnassa ja Espoon Wanhojen Toverien puheenjohtajana.

Jukka Kivi