Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

TV2 26.06 klo 20.15 Könskriget osa 1/2

Muistinvirkistykseksi jottei totuus pääse unohtumaan. Dokumentti liippaa seksipalvelujen ostoa ja myyntiä läheltä,koska
näiden dokumentissa kuvattujen äärifeministisien tahojen edustamasta ideologiasta sikisi aikoineaan myös Ruotsin totaalinen seksinoston rikollistamislaki ja nämä samat tahot myös lobbasivat koko talven Rahkosen, Braxin, Karpelan, Biaudeen, Haataisen ja naisjuristit ry:n, Naisasialiitto Unionin, Naisjärjestöjen Keskusliiton, Monikanaisten, TANEN "virkamiesten", Nytkiksen ja naistutkijoiden kanssa, suomalainen valtamedia HS ja televisio (ylen toimittaja Päivi Istala etunenässä) apunaan  vastaavaa lakia myös Suomeen. Rahkonen ja Brax saivat jopa kutsuttua dokumentissa esiintyvän toimittajaa uhkailleen ja  ROKS-yhteyksistä tunnetun Gunilla Ekbergin vieläpä "asiantuntijaksi" lakivaliokuntaan talvella!
Mikään järkiargumentti ei pure näiden tahojen propagandaan, asioiden vääristelyyn ja harhanjohtamiseen ja suoranaisiin valheisiin. Näillä tahoilla on kummallinen tarve kontrolloida ja määrittää ja kytätä mitä ja miten aikuisten miehet ja naiset saavat toteuttaa seksuaalisuuttaan. Näiden tahojen mielestä kaikki miehet ovat väkivaltaisia raiskaajia, eläimiä ja saatananpalvojapedofiilejä ja kaikki myös vapaaehtoisesti seksipalveluja myyvät ihmiset ovat näiden tahojen mielestä ihmiskaupan /raiskauksen/hyväksikäytön "uhreja". Nämä tahot olivat kylmän viileästi valmiit kävelemään ihmisoikeuksien, suomen perustuslain, kansalaisten yhdenvertaisuuden lain edessä, ihmisten seksuaalisen itsemäärämisoikeuden ja elinkeinonharjoittamisen vapauden ylitse. Näiden tahojen edustama maailmankuva ja ihmiskäsitys kuuluu jonnekin sysimustaan fasismiin ja iranilaiseen uskonnolliseen fundamentalismiin eikä länsimaiseen ja suomalaiseen tasa-arvoiseen oikeus-,sivistys -ja hyvinvointivaltioon. Näiden tahojen edustama tasa-arvo käsitys
on loukkaus kaikkia miehiä ja poikia vastaan ja kaikkien miesten ja poikien oikeuksia vastaan. Tasa-arvoon on vielä todellakin matkaa!

Eduskunta sääti kuitenkin lain joka antaa signaalin että seksipalvelujen osto on laillista kun myyjä toimii vapaa-ehtoisesti ja nyt säädetty laki tunnustaa seksipalvelujen myynnin kuuluvan elinkeinonharjoittamisen vapauden piiriin. Seksialaa koskeva lainsäädäntö on vielä kuitenkin hyvin keskeneräinen suomessa ja ensi vaalikaudella, etenkin jos oikeusministeriksi saataisiin pätevä ja järkevä ja henkisesti kypsä ihminen, parituslainsäädännön uudistaminen mm.markkinointi parituksen osalta pitäisi saada käyntiin. Tämän suomen nykyisen lainkin valossa Ruotsin seksipalvelujen oston täyskielto tulee näyttäytymään yhä kummallisemmalta muulle maailmalle. Ja luulempa että Ruotsissa äänenpainot  täyskiellon kumoamiseksi tai muuttamiseksi tulevat yhä entisestään voimistumaan Suomen lain vuoksi.
Ruotsi täyskieltoinen jäänee historiaan tilapäiseksi varoittavaksi esimerkiksi takapajuisesta lainsäädännöstä ja antaa signaalin että muiden maiden ei kannata apinoida ruotsia tässä asiassa.