Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Feminismi joutaa samaan kuoppaan kommunismin kanssa

Karjalainen 30.06.06/Jentta Ilanmaa/Feminismi joutaa samaan kuoppaan kommunismin kanssa:

Ruotsalaiset äärifeministit laulavat taistelulauluja kiduttavista, raiskaavista ja satanistisista pedofiilimiehistä, jotka harjoittavat hirvittäviä rituaalejaaan virkavallan suojeluksessa kautta koko Ruotsin valtakoneiston. Feministijärjestö ROKS:n kokouksissa yliopiston naisprofessori, valtakunnantason naispolitikko sekä tuhannet muut valaistuksen saaneet naiset opettavat sinisilmäisiä nuoria tyttöjä varomaan miehiä, joista jokainen on potentiaalinen raiskaaja.
Tappakaa miehet-laulua karjuvat naissukupuolen edustajat huvittavat, ärsyttävät, kauhistuttavat, ja järkyttävät. FST:n maanantaina esittämän kaksiosaisen ruotsalaisdokumentin Sukupuolisota ensimmäisen osan voisi ottaa vielä vitsinä ellei tietäisi, että feminismi on Ruotsissa vahva polittinen voima ja ROKS:n aatemaailma vaikuttaa läpi koko yhteiskunnan.

Feminismi on muuttunut sovinismin vastakohdaksi eli aatteeksi, joka naisten ylivaltaa miehiin nähden. Alkuperäisessä päämäärässä, sukupuolten eriarvoisuuden poistamisessa, ei ole tarpeeksi potkua yhteiskunnassa, jossa eriarvoisuutta on enemmän yksilöiden kuin luokkien välillä.
Feminismi ja ylipäätään koko naisliike ovatkin pulassa koliikkivauvojen kanssa valvovien ja kuukautissuojia vaimoilleen  ostavien miesten kanssa. Kuinka leimata miessukupuoli kokonaisuudessaan hyödyttömäksi ja vaaralliseksi, kun yhä suurempi osa miehistä jää isyysvapaalle, kamppailee yksinhuoltajaisän arjen ongelmien kanssa ja toimii aktiivisesti sukupuolten välisen palkkaeron pienentämisen puolesta.
Salaliittoteoria pedofiili-satanistimiesverkostosta on ollut käypä ponnahduslauta ruotsalaisille naisliikkeen  fundamentalisteille. Mitä sillä on väliä, että valtakoneiston vallanneiden miespaholaisten jäljiltä ei ole löytynyt yhtään ruumista eikä edes yhtään kuvioon sopivaa kadonneeksi ilmoitettua lasta.

Ruotsissa feministit ovat menneet niin pitkälle, että ovat leimanneet miesten kanssa makaavat heteronaiset sukupuolensa pettäjiksi.Minihameet, korkokengät, pitkät hiukset, meikatut kasvot ja miessukupuolen kanssa kaveeraaminen kertovat miesten mielistelystä, alistumisesta miesvaltaiseen kulttuuriin ja ennen kaikkea oman naiseuden ja naisellisuuden menettämisestä.
Hoh, hoijaa.
Äärifeministit hakkaavat päätään seinää yrittäessään saada naiset luopumaan huulipunastaan ja korkokengistään. Onneksi. Naisvartalon peittäminen muodottomiin villapaitoihin ja löysiin housuihin säästäisi kyllä naisten rahapussia, mutta ei edistäisi sukupuolelten välistä tasa-arvoa. Sitä paitsi maailma olisi paljon värittömämpi paikka ilman Marilyn Monroen kaltaisia ilmestyksiä.

Sukupuolten aatteellistaminen saattoi toimia aikana, jolloin kamppailtiin naisten äänioikeudesta ja oikeudesta oman omaisuuteen. Länsimaisessa yhteiskunnassa naiseus aatteena ei enää kanna.
Feminismistä on tullut pienen piirin pakkomielle, jota suurin osa muusta väestöstä karsastaa - ja aiheesta. Harva ääriliike saa rauhassa kiihottaa tappamaan puolet ihmiskunnasta ilman, että kenelläkään on siihen mitään sanomista.
Ruotsissa feminismi on saanut syystä tai toisesta poikkeuksellisen suuren vaikutusvallan ja toimintavapauden. Monessa asiassa länsinaapuriaan peesaava Suomi ei onneksi ole lähtenyt samalle tielle.
Feminismillä ei  ole enää mitään tekemistä tasa-arvon edistämisen kanssa. Ääriaineksen ajamana siitä on tullut yksi tasa-arvon esteistä.
Feminismin hautaaminen olisi iso askel todelliselle yksilön vapauden ja tasa-arvon toteutumiselle.