Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Naisjärjestöjen propaganda ei vastaa todellisuutta

Vastoin ennakko oletuksia ihmiskaupan uhrit eivät ensisijaisesti olekaan prostitoituja vaan useimmiten tavallisen työntekijöitä. Viime vuodet naisjärjestöt ja TANE ovat veronmaksajien rahoilla saaneet täysin vapaasti vääristellä tosiasioita ja yrittää luoda mielikuvaa, että ihmiskauppa/naiskauppa ja prostituutio ovat sama asia. Media on nielaissut lähes purematta tähän asti tämän abolitionistisen feministiuskonnon levittämän propagandavaleen. Aina kun lehdissä tai televisiossa on juttu ihmiskaupasta, siihen on liitetty kuva naisesta, joka kävelee korkeakorkoisilla kengillä kadulla. Toivoisin toimittajilta tästä lähin hieman kriittisempää, järkevämpää, asiallisempaa - todellisuuteen ja tutkittuun tietoon eikä ennakkoluuloihin ja uskomuksiin - perustuvaa uutisointia ihmiskaupasta ja prostituutiosta. Lisäksi nämä propaganda valeiden levittäjät pitäisi saada jonkinlaiseen vastuuseen, sen sijaan että heitä valitaan ministereiksi ja erilaisten ihmiskauppaelinten johtajiksi.


 

Viime helmikuussa julkaistu Kansainvälisen Siirtolaisjärjestön IOM:n  raportti  http://www.europaportalen.se/index.php?newsID=24564&page=7009&more=1  myös osoittaa, että suurin osa ihmiskaupasta tapahtuu pakkotyössä muilla aloilla kuin seksialalla. Raportin mukaan 75% kaikesta ihmiskaupasta ja orjuuden kaltaisesta pakkotyöstä Ukrainassa, Moldaviassa, Valkovenäjällä, Bulgariassa ja Romaniassa tapahtuu esim. ravintola-alalla, maanviljelyksessä, hedelmän -ja marjanpoiminnassa, rakennusalalla, kerjäämisessä, tehdastyössä, kotitaloustyössä.

Seksuaalista ihmiskauppaa liioitellaan ja pakkoprostituutio ei ole niin yleistä kuin abolitionistiset feministit yrittävät väittää. Suurimpaan osaan seksipalvelujen myyntiä ei liity todellista pakottamista tai hyväksikäyttöä. Tanskan Poliisin kansallisen tutkimuskeskuksen NEC:n johtajan rikostarkastaja Kim Kliverin mukaan maksimissaan vain n. 1% ulkomaalaisista seksityöläisistä Tanskassa on ihmiskaupan uhreja  <http://www.politiforbund.dk/show.php?show=3638&element=1>
Kliverin mielestä mediassa halutaan virheellisesti nähdä kaikki ulkomaalaiset seksityöntekijät ihmiskaupan uhreina.

Asiatietoa seksityöstä ja ihmiskaupasta löytyy myös Ruotsin seksityöntekijöiden ja seksityöntekijöiden liittolaisten verkosta SANS:ista  <http://www.sans.nu/sans_swe.htm>  ja Isabellan blogista   <http://sensuellqkonsult.wordpress.com/>Penn & Teller - Prostitution is Bullshit!