Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

01 Johdanto

Johdanto

Informaatiota voidaan esittää monipuolisesti WWW-sivujen avulla. Suurempi ja mutkikkaampi informaatio voidaan jäsentää erillisiksi sivuiksi. Sivut ja niiden sisältö voidaan liittää toisiin sivuihin. Haluttaessa sivujen sisältö voidaan julkaista kenen tahansa kiinnostuneen nähtäville.

Intelligent Systemsin tarjoama Intelligent BBS sisältää WWW-palvelun. Siinä käyttäjät voivat laatia itselleen henkilökohtaiset WWW-sivut. Myös yhdistykset ja yritykset voivat julkaista sivustonsa.

Intelligent BBS:n WWW perustuu FirstClass® Intranet -palvelimen teknologiaan. Sen ansiosta omien WWW-sivujen rakentaminen ja julkaisu on helppoa.

Yksinkertaisia sivuja saa aikaan ilman HTML (HyperText Markup Language) -osaamista. Mutta mikäli haluaa rakentaa monipuoliset ja tehokkaat sivut, tarvitsee hieman HTML-tuntemusta. Tämä pikaopas auttaa kotisivujaan rakentavia käyttäjiä alkuun.

Nämä HTML-ohjeet on koonnut pääasiassa Lauri Kieksi. Myös Pekka Pirttimäki on avustanut omalla osaamisellaan. Lämmin kiitos heille. Ohjeita voidaan ajan mittaan jatkuvasti kehittää edelleen, jos tarvetta ilmenee.

INTELLIGENT BBS
Asiakaspalvelu, Jukka Kivi

© Intelligent Systems, 1999