Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Nettipalstoilla runsaasti virheinformaatiota

Netissä runsaasti virheinformaatiota
En tiedä, miten moni First Classin käyttäjä seuraa muita nettipalstoja. Se voisi olla hyödyllistä. Ainakin silloin olisi jollain tavoin perillä, millaista soopaa ihmisille syötetään. Vilkaiskaapa vaikka http://www.vapaasana.net/keskustelu nettipalstaa. Pääpukarina siellä touhuaa Martti Kontinen. Hän on perustanut Suomen Työ ja Tulevaisuus yhdistyksen. Ainakin esiintyy sen nimissä.

Kontisen kohteena on erityisesti verotus ja siitä toitottaminen, että työn korkea verotus Suomessa on työllistämisen ja yritystoiminnan este. On totta, että työn sivukulut ovat suuret, mutta miten muuten voidaan koota eläke- ja sosiaaliturva sekä tapaturmavakuutusmaksut. Nehän ovat työpalkkaan sidonnaisia kuluja.

Kontisen ja hänen hengenheimolaistensa ihanteena on vapaa yhteiskunta ja alhainen verotus, eräänlainen super-Amerikka. Nykyinen Suomi on ay-mafian hallitsema ja täällä vallitsee riistoverotus. Pahaa täällä on kaikki, mikä vähänkin viittaa sosialismiin. Kysymyksessä on siis oikeistopopulismia pahimmasta päästä. Tuskin kokoomuksessakaan on montakaan Kontisen superaatteen kannatajaa. Kyseesssä on siis eräänlainen oikeistotaistolainen.

Olen jonkin aikaa oikonut hänen härskejä mielipiteitään. Olisi kovin toivottavaa, että nettipalstan keskusteluihin osallistuisi merkittävästi nykyistä enemmän demokraattisesti ajattevia järkeviä kansalaisia. Antakaahan palautetta.