Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re: Terveyttä suolasta

Anneli E. Timonen writes:
Tuttavapiiriä on vaivannut flunssa-aalto. Useimmilla on ollut kovaa lämmön nousua, kurkkukipua, yskää ja nuhaa. Jopa tuttu linja-auton kuljettaja sanoi olevansa kuumeisena työssä. Hänen sanojensa mukaan, kuljettajia on niin paljon sairaana, että niiden jotka suinkin jaksavat on tultava työhön.
Monet ovat saaneet poskionteloiden ja korvien tulehduksia jälkitautina. Eräs tuttavani soitti tänään ja sanoi menevänä suolahuonehoitoon. Hänen astmaoireensa ovat tällä hoidolla helpottuneet. Suola on vanha hoitokeino ja lapsena muistan kun hammastahna loppui otettiin suola avuksi hampaiden puhdistukseen.
KELA ei ainakaan toistaiseksi korvaa suhteellisen tyyristä suolahuonehoitoa, vaikka sillä on selvästi todettu autetettavan hengitystiesairauksista kärsiviä.
Apteekeista ja luontaistuote kaupoista on saatavilla nokallisia kannuja joilla voi huuhtoa poskionteloita suolavedellä, ihan vaikka ennaltaehkäisevästi.

Hyvää terveyttä ja alkanutta kevättä kaikille toivottaa: Anneli

Näin vastikään televisiossa suolahuonetta esittelevän ohjelman. Huoneilmaan lisättiin hienojakoista suolapölyä ja se kuulemma auttoi kovasti. Joissakin nenäsuihkeissa on myös vaikuttavana aineena suola. En nyt muista, onko se nimenomaan tavallinen natriumkloridi vai joku samantapainen. Tietääkö joku?

Jukka